PIOS-vestigingen gaan door als Lyceo

Zoals je misschien al weet, maakt PIOS inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen. Wat je wellicht niet weet, is dat PIOS onderdeel is van Lyceo.

Voor een hele nieuwe generatie ouders en hun kinderen, zouden we graag op één manier, met één naam en één belofte herkend willen worden. Zodat zij -wanneer het even niet lekker loopt op school- zo snel en eenvoudig mogelijk hun weg kunnen vinden naar onze hulp. Hulp van Lyceo. Dit betekent dat alle PIOS-vestigingen de afgelopen periode zijn omgebouwd naar Lyceo. Los van een cosmetische verandering aan de locaties, heeft dit verder geen gevolgen. Ook (of juist!) onder onze eigen naam Lyceo ervaart jouw kind een fijne derde plek tussen school en thuis. Eén die helemaal is gericht op studiebegeleiding en schoolwerk. Maar waar je ook even fijn kunt ontspannen, een glas limonade kunt drinken en je verhaal kwijt kunt over de voorbije schooldag. Kortom, een plek waar je tot je recht komt en waar je zelf ontdekt hoe jij het beste kunt leren. 

Bekijk hier de vestigingen die doorgaan als Lyceo:

 

Lyceo Baarn - Waldheim mavo

Lyceo Bussum - Herenstraat

Lyceo Hilversum – Oude Torenstraat

Lyceo Hilversum – Lucent College

Ieder kind leert op zijn eigen manier 

Want leren leren is de belangrijkste ondersteuning die je in je jonge leven kunt krijgen. Bij Lyceo leren we geen trucjes. Dat helpt ook niet, want ieder kind leert van nature op zijn eigen manier. En iets begrijpen, geeft vertrouwen. Samen met Tilburg University ontwikkelden we daarom een unieke methode voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden: Lyceo Leren Leren©.

En omdat ieder kind anders is, zijn we ten slotte jaren geleden gestart met het Lyceo Extra programma. Ook wanneer onderwijsondersteuning niet vanzelfsprekend is -door bijvoorbeeld een complexe thuissituatie- zetten wij ons in voor kosteloze begeleiding. Zo zijn wij de afgelopen jaren met ons Lyceo Extra programma in staat geweest landelijk duizenden leerlingen kosteloos te begeleiden en -mede namens al onze betalende klanten- een concrete bijdrage te leveren aan het bevorderen van kansengelijkheid.

Ieder kind is anders en ieder kind leert anders. Om ieder kind tot zijn recht te laten komen, leren wij ook jouw kind leren. Lyceo. Leren leer je zo. 

Meer over Lyceo