Lyceo Rotterdam – Melanchthon Schiebroek

Melanchthon Schiebroek: begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Melanchthon Schiebroek en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Je kunt direct na bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.00 tot 18.00 uur. Hier word je in een groep van maximaal zeven leerlingen begeleid in het maken van je huiswerk en het leren van je toetsen. Ook helpen we je bij het maken van planningen en het ‘leren leren’. Zo leer je om gestructureerd en zelfstandig aan de slag te gaan. En dit alles in een positieve sfeer!

Anke Taheij

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Anke Taheij en ik werk met plezier als vestigingscoördinator op het Melachthon Schiebroek in Rotterdam Noord. Ik vind het belangrijk dat leerlingen kunnen leren en ontwikkelen in een veilige omgeving waar ze zich op hun gemak voelen. Er is bij ons genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en de koektrommel staat altijd klaar. Samen met een top team huiswerkbegeleiders geven we de leerling een zetje in de juiste richting, zodat ze vol zelfvertrouwen, enthousiasme en een gezonde portie zelfstandigheid hun schoolloopbaan succesvol doorlopen. Zonder stress, maar met veel succes en plezier.

 • Lyceo Rotterdam – Melanchthon Schiebroek
 • Van Bijnkershoekweg 97
 • 3052PB Rotterdam
 • Anke Taheij
 • Vestigingscoördinator
+31621829979

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Samen werken we aan jouw succeservaringen op school. En met samen bedoelen we ook écht samen: door de aanwezigheid van Lyceo in de school kunnen we contact onderhouden met je docenten en mentoren. Zo kan de begeleiding helemaal op jou aangepast worden. Daarnaast blijven ook je ouders op de hoogte van je vorderingen op school door ons online leerlingenvolgsysteem. En vanzelfsprekend spelen jouw wensen en behoeften een grote rol in de begeleiding.

Om de begeleiding aan te passen op jou als leerling en persoon, stellen we vooraf persoonlijke doelen op. Tijdens je begeleidingstraject evalueren we regelmatig, met jou en je ouders, hoe het met je gaat. Als het nodig is, kunnen we je persoonlijke plan of de begeleiding die je hierbij ontvangt dan meer aanpassen naar jouw behoeften. Zo kan jij je optimaal ontwikkelen en haal je het beste uit jezelf!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon of e-mail. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op het Melanchthon Schiebroek. Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en kun je Lyceo beter leren kennen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Melanchthon Schiebroek. Als je daar niet op school zit kun je terecht op onze vestiging in Dordrecht.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Rotterdam kan je terecht voor:

  Bijles

  Als je moeite hebt met een specifiek vak, dan is bijles voor jou dé uitkomst. Hierbij krijg je één-op-één begeleiding van een ervaren en deskundige begeleider. Je kunt al je vragen bij dit vakinhoudelijke talent kwijt, en hij of zij zal er alles aan doen om jou te helpen met je lastigere vak(ken). Ook hier staan de waarden persoonlijke aandacht en positiviteit centraal. We kunnen hierom het bijlespakket aanpassen op jou als persoon. Tussentijds evalueren we daarnaast regelmatig hoe het gaat en natuurlijk houden we je ontwikkelingen in ons online leerlingenvolgsysteem bij, zodat ze thuis ook op de hoogte blijven van je vorderingen.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie