Studiekring Rotterdam – Wolfert Dalton

Rotterdam Hillegersberg Wolfert Dalton – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Rotterdam heeft Studiekring al meer dan 10 jaar een vestiging in het Wolfert Dalton. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Zit jij nog op de basisschool maar heb jij hulp nodig bij rekenen, taal of begrijpend lezen? Ook dan kun je bij Studiekring terecht. Rotterdam Hillegersberg is open voor alle leerlingen uit de omgeving. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator Studiekring

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Wolfert Dalton in Rotterdam zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Studiekring Rotterdam – Wolfert Dalton
 • Argonautenweg 55
 • 3054RP Rotterdam
 • Coordinator Studiekring
 • Vestigingsmanager
010-3136268

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij al 10 jaar een vestiging in het Wolfert Dalton. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Onze locatie

In school hebben we de beschikking over 3 eigen lokalen in de A-vleugel voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. Rotterdam Hillegersberg is open voor alle leerlingen uit de omgeving. Dus ook als je niet op het Wolfert Dalton zit, ben je welkom!

Mocht je vragen hebben over een van onze diensten, kan je altijd contact opnemen via de e-mail of telefoon. We kunnen dan een vrijblijvende afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Het is niet altijd eenvoudig om te moeten leren, plannen en je huiswerk te maken. Veel leerlingen kunnen daarom een steuntje in de rug gebruiken. Als je huiswerkbegeleiding bij ons volgt, krijg je hulp met het plannen van je werk zodat je overzicht hebt over wat je moet doen. Terwijl je bij ons in een rustige omgeving werkt, lopen er ervaren begeleiders rond om je uitleg te geven of te overhoren. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Het kan altijd voorkomen dat je meer moeite hebt met één of meerdere vakken. Daarvoor bieden wij bijles aan, één-op-één vakinhoudelijke begeleiding. Tijdens de eerste bijles zal de hulpvraag in kaart gebracht worden, zodat de bijles hier op afgestemd kan worden. Doordat je geholpen wordt met je struikelblokken voor specifieke vakken, zal het zelfvertrouwen toenemen, wat van positieve invloed kan zijn op je behaalde resultaten.

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschoolbegeleiding. Hier werken we samen aan de vakken die uw kind lastig vindt, zodat uw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Huiswerkklas

  Kun jij je huiswerk prima zelfstandig maken, maar heb je daarvoor wel een rustige omgeving nodig zonder afleiding? En kun je die omgeving zelf niet vinden? Dan is huiswerkklas de oplossing. Hier kom je na je laatste les naartoe, om onder begeleiding van een begeleider je huiswerk te maken. Hierdoor heb je thuis écht tijd voor leukere dingen. Om je aan te melden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van een realistische planning? Vind je het fijn als iemand met je meedenkt over hoe je de beste mindmap kunt maken? Dan is studievaardigheden iets voor jou. Tijdens deze één-op-één begeleiding ga je in op je studievaardigheden en hoe je deze kunt verbeteren. Studievaardigheden zijn vaardigheden waar je je hele leven profijt van hebt! Om je aan te melden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Als je van de basisschool naar de middelbare school gaat verandert er een hele hoop. Je werkt ineens met een lesrooster, krijgt les van verschillende docenten en krijgt allemaal nieuwe klasgenoten. Dit kan best een spannende tijd zijn. Met de brugklastraining bereiden ervaren studiecoaches aanstaande brugklassers voor op deze nieuwe periode in hun leven. Om je aan te melden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Ga je goed voorbereid te werk, maar vallen je prestaties tegen? Heb je last van uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangstreductietraining van Studiekring iets voor jou. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent én ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je zenuwen de baas. Om je aan te melden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.