Lyceo Soest – Burgemeester Grothestraat

Huiswerkbegeleiding in Soest aan de Burgemeester Grothestraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

We overhoren leerlingen, nemen samen de planning door en tussendoor kunnen leerlingen vragen stellen aan ervaren begeleiders. Voor iedere leerling maken we een Plan van Aanpak en houden we via onze digitale Huiswerkplanner bij hoe het huiswerk wordt gemaakt. Wij schenken veel aandacht aan de studievaardigheden, planning, werkhouding, concentratie en motivatie. De leerlingen leren bij ons hoe ze kunnen leren.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Nicole Kedde

Vestigingsmanager

Mijn naam is Nicole Kedde en ik ben Vestigingsmanager van Lyceo Soest. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Samen met een team van ervaren begeleiders sta ik klaar om de leerlingen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en zelfstandiger te worden om zo hun schooltijd met succes af te ronden.
Heb je vragen, stel ze gerust!

 • Lyceo Soest – Burgemeester Grothestraat
 • Burgemeester Grothestraat 19 c
 • 3761CK Soest
 • Nicole Kedde
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Soest

Onze vestiging bevindt zich in het noorden van Soest aan de Burgemeester Grothestraat. Lyceo Soest geeft inmiddels enkele jaren huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching aan leerlingen uit de omgeving.

Veel leerlingen zijn afkomstig van Het Griftland College, Het Baarnsch Lyceum en de Waldheim Mavo. Maar ook leerlingen van scholen uit Amersfoort, Hilversum en Soest worden begeleid op deze vestiging. Naast leerlingen van vrijwel alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs, zijn er ook basisschoolleerlingen en hbo-studenten aanwezig.

In de huiswerkbegeleiding zorgen we voor een prettige en rustige sfeer, waar leerlingen zich thuis voelen. We beschikken over twee lichte lokalen voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn er twee  ruimtes voor bijles.

Wil je meer weten, of een keer langskomen? Neem dan contact op via 035 601 24 12 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk? Heb je wat moeite met je concentreren of heb je soms vakinhoudelijke vragen terwijl je je opdrachten maakt? Dan ben je bij huiswerkbegeleiding helemaal op je plek. Hier maak je, met behulp van een ervaren begeleider, je huiswerk zodat je als je thuis komt tijd hebt voor andere dingen.

  Bijles

  Loop jij met een bepaald vak tegen vragen aan, die je niet tijdens de les kunt stellen? Heb je een achterstand opgebouwd waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Bijles kan dan helpen. Tijdens de één-op-één bijles van Lyceo werk je met een ervaren begeleider aan de punten waar je moeite mee hebt en benadruk je waar je goed in bent zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt!

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt uw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken in de begeleiding volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt uw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Studiecoaching bij Lyceo, dat is een uur per week één op één hulp bij de vakken waar de leerling moeite mee heeft. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. De leerling leert plannen, mindmappen en schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze leerlingen met hun leerwerk kunnen helpen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen moeite met zelfstandig maken van je huiswerk, maar is een rustige omgeving zonder afleiding wel een noodzaak? En kun je die plek thuis niet vinden? Dan is er de huiswerkklas. Na je laatste les kun je hier terecht om in een vertrouwde, rustige omgeving je huiswerk te maken onder toeziend oog van een begeleider. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.