Studiekring Spijkenisse – Oberonweg

Huiswerkbegeleiding in Spijkenisse aan de Oberonweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Vlakbij metrohalte De Akkers en bushalte De Akkers/Oberonweg, op een klein en rustig bedrijventerreintje ligt de vestiging Studiekring Spijkenisse. Hier helpt Studiekring al enkele jaren leerlingen uit Spijkenisse en omgeving doormiddel van huiswerkbegeleiding en bijles.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Saskia Söller

Vestigingsmanager

Mijn naam is Saskia Söller en ik ben de vestigingsmanager in Spijkenisse.  De laatste jaren heb ik met veel plezier gewerkt als leerkracht van groep 8 en deze ervaringen wil ik inzetten om leerlingen passende begeleiding en plezier in het leren te geven. Samen met mijn team van begeleiders zorgen we ervoor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

 • Studiekring Spijkenisse – Oberonweg
 • Oberonweg 280
 • 3208PG Spijkenisse
 • Saskia Söller
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Spijkenisse

Heb je moeite met plannen? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Wij geven daarnaast bij Studiekring Spijkenisse bijles in bijna alle vakken. Met als echte specialisatie wiskunde bijles. Ook basisschoolleerlingen kunnen bij ons terecht. Zowel onderbouw als bovenbouw helpen we met taal, rekenen en begrijpend lezen.

Dichtbij school

Studiekring Spijkenisse ligt op fietsafstand van Scala Rietvelden, My College, Scala Molenwatering, obs Ring van Putten, Penta Oude Maas en het Charles de Foucauld. De vestiging is ook voor leerlingen buiten Spijkenisse goed te bereiken aangezien het op korte afstand van het metrostation ligt.

Wil je meer weten, of vrijblijvend kennis maken? Neem dan vooral contact met ons op via 018 163 43 07.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen even makkelijk af. Sommige leerlingen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken als het komt op gedisciplineerd alle opdrachten afmaken. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding. Na de laatste les kunnen leerlingen hier terecht om hun huiswerk te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding zijn er ervaren begeleiders die je met (vakinhoudelijke) vragen kunnen helpen.

  Bijles

  Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een bepaald vak? Of heb je onbedoeld een achterstand opgebouwd die je weg moet werken? Dan kan bijles de oplossing zijn. Tijdens één-op-één begeleiding is er alle ruimte voor je vragen. Daarnaast werk je met een ervaren begeleider aan de punten die je lastig vindt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

  De komende tijd staan onze begeleiders klaar om je online te ondersteunen bij dat ene lastige vak.

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet ieder kind is overal even goed in. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. We bespreken vooraf tijdens het kennismakingsgesprek welke vakken een kind lastig vindt. Daar gaan we extra aandacht aan besteden. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat jouw kind met zelfvertrouwen plezier krijgt in leren. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Bij huiswerkklas bieden we een rustige omgeving voor leerlingen die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken, maar wel behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving. Leerlingen kunnen na hun laatste les naar de huiswerkklas komen om daar hun huiswerk te maken zodat ze thuis écht vrij zijn. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Wil jij leren hoe je als beste kunt mindmappen? Hoe je ervoor kunt zorgen dat je een realistische planning maakt, waarin je ook nog tijd hebt voor andere dingen? Dan is studiecoaching iets voor jou. Tijdens de één-op-één begeleiding werk je aan je studievaardigheden, iets waar je de rest van je leven lol van hebt. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Krijg jij paniek zodra een toets wordt aangekondigd? Kun je uren naar je aantekeningen staren zonder dat je iets onthoudt? Of behaal je mindere resultaten terwijl je wel goed leert? Dat kan door faalangst komen en in deze zes bijeenkomsten leer je hoe je je faalangst kunt herkennen, en nog belangrijker hoe je er van af kunt komen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Andere klasgenoten, nieuwe docenten en werken met een lesrooster; er verandert best wel wat zodra leerlingen naar de middelbare school gaan. Tijdens de brugklastraining bereiden ervaren studiecoaches aanstaande brugklassers voor op deze veranderingen, zodat ze vol vertrouwen aan deze nieuwe periode in hun leven kunnen beginnen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.