Studiekring Veldhoven – Sondervick College

Sondervick College– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Veldhoven zorgt Studiekring voor de huiswerkbegeleiding en bijles op de vestiging Sondervick College. Leerlingen van klas 1 tot en met klas 6, van mavo tot en met vwo kunnen bij ons begeleiding volgen. Doordat we ons in de school bevinden, is er snel en makkelijk contact met mentoren en docenten. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Deveny Hauzeur

Vestigingsmanager

Ik, Dèveny, werk al sinds 2016 bij Studiekring als huiswerkbegeleidster en bijles docent. Sinds deze tijd heb ik bijles gegeven in verschillende vakken en heb ik ervaring met het geven van faalangsttraining en studiecoaching. Ik ben gespecialiseerd in het werken met verschillende leeftijdsgroepen en wil samen met mijn team voor iedere leerling een passende ondersteuning aanbieden.

 • Studiekring Veldhoven – Sondervick College
 • Knegselseweg 30
 • 5504NC Veldhoven
 • Deveny Hauzeur
 • Vestigingsmanager
+31625682485

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Veldhoven

Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Na je laatste les kun je direct door naar Studiekring. Bij ons maak je in kleine groepjes je huiswerk, kun je je planning laten controleren of jezelf laten overhoren. Na 3 uurtjes is jouw huiswerk (grotendeels) af zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Onze lokalen bevinden zich in het centrale gebouw (gebouw D) van het Sondervick College. Hier hebben wij een eigen hoek met lokalen. Deze liggen afgeschermd van de rest van het gebouw, zodat het lekker rustig is. Tijdens de huiswerkbegeleiding is het rustig in het gebouw, dus ook tijdens de pauzes kan je je fijn ontspannen.

Doordat we in het Sondervick College zitten, leren we de school en de docenten steeds beter kennen. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Openingstijden

 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Bij de huiswerkbegeleiding van Studiekring maak je huiswerk, leer je plannen en leer jij hoe je het beste kunt leren voor de toetsen. Op deze manier houd je meer vrije tijd over voor andere dingen en wordt leren weer leuk. Bij onze begeleiders kun je vragen stellen over je huiswerk en word je overhoord voor toetsen. Samen maken jullie een planning en zorgen jullie voor overzicht. Bij de huiswerkbegeleiding hangt er een ontspannen sfeer waar jij rustig kunt werken en al je werk ook op tijd af kunt krijgen.

  Bijles

  Wil je graag extra hulp bij één specifiek vak? Bijles van Studiekring gaat je helpen! Tijdens de bijlessen word je één op één geholpen door een gespecialiseerde bijlesdocent in het vak waar jij moeite mee hebt. Tijdens de bijlessen wordt actief met de stof gewerkt, waardoor deze beter blijft hangen en jouw schoolresultaten kunnen verbeteren.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je het beste kunt leren of nog beter kunt plannen? Dan is studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Door één-op-één hulp van een van onze enthousiaste begeleiders leer je snel op welke manier je je leerwerk het beste aan kunt pakken. Van deze studievaardigheden heb je de rest van je leven plezier. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Huiswerkklas is er speciaal voor leerlingen die op zoek zijn naar een studieplek waar ze rustig, prettig en met weinig afleiding het geplande huiswerk kunnen maken en het leerwerk kunnen voorbereiden. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin in de brugklas is vaak spannend. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich graag goed willen voorbereiden op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren coaches ervoor dat jij met een goede start de brugklas ingaat. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Loopt de stress hoog op als je een presentatie moet geven of ben je erg zenuwachtig voordat je aan een toets moet beginnen? Zou jij hier graag wat aan willen doen? Dan is faalangstreductietraining iets voor jou! In zes bijeenkomsten van 45 minuten word jij je faalangst de baas. Samen zorgen we ervoor dat jij straks vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunt beginnen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie