Studiekring Vlaardingen – Van Hogendorplaan

Huiswerkbegeleiding in Vlaardingen aan de Van Hogendorplaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Vlaardingen, dichtbij het Groen van Prinsterer vind je de vestiging van Studiekring. Een locatie, waar we in het voorjaar van 2017 naar toe verhuisd zijn. Hier kun jij op een rustige plek je huiswerk komen maken, bijles krijgen of gebruik maken van een van onze andere diensten als faalangstreductietraining of studiecoaching. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 14.30 tot 18.00 uur. 

Rodischa van Engel

Ik ben Rodischa, de vestigingscoördinator op de locatie in Vlaardingen. Dit is de plek Ik heb Pedagogiek gestudeerd en ben gespecialiseerd in het creëren van een veilige en prettige sfeer, werk- en leeromgeving. Dit doe ik door het inzetten van de vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding op heb gedaan. Ik ben geboren in Vlaardingen en ken daardoor het scholennetwerk goed. Daarbij heb ik ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren met achterlopende schoolprestaties.

  • Studiekring Vlaardingen – Van Hogendorplaan
  • van Hogendorplaan 1411
  • 3135BK Vlaardingen
  • Rodischa van Engel
010 313 62 69

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vlaardingen

Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Vestigingsmanager Rodischa en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Rodischa je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Studiekring Vlaardingen ligt op fietsafstand van het Groen van Prinsterer, College VOS, Sint Jozef mavo, Het Schravenlant, het Stedelijk Gymnasium en het Revius College. Vanaf metrostation of bushalte Vlaardingen Oost bevindt de vestiging zich op loopafstand.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral eens langs om kennis te maken of neem telefonisch contact op.

Huiswerkbegeleiding

Heb je moeite met plannen of op tijd beginnen met je huiswerk? Wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk samen met een docent bij Studiekring. De begeleiders zijn er om je te helpen met de planning, je te overhoren en natuurlijk om je te motiveren. Na een paar uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af, zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles

Heb jij moeite met één of meerdere vakken en zou je daar extra hulp en aandacht bij kunnen gebruiken? Dan kan je bij ons terecht voor bijles! Voor je het weet zijn je opgelopen achterstanden weggewerkt en wordt dat moeilijke vak weer leuk!

Huiswerkklas

Wil je weten hoe je slim leert? Kan je nog net dat extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van een goede planning? Dan is Studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Je leert snel hóe je al je leerwerk slim aanpakt. Samen met een begeleider pak je namelijk jouw studievaardigheden aan. En daar heb je je leven lang plezier van. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Studiecoaching

Heb je behoefte aan een rustige werkplek om je huiswerk gestructureerd aan te pakken? Is zelfstandig werken voor jou geen enkel probleem? Dan is de Huiswerkklas van Studiekring iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Brugklastraining

Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Faalangstreductietraining

Vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen? Denk dan aan de faalangstreductietraining van Studiekring. In een paar weken tijd krijg je grip op faalangst. En pak je iedere uitdaging voortaan vol zelfvertrouwen aan. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie