Studiekring Voorburg – Den Haag Laan van NOI

Huiswerkbegeleiding in Voorburg tegenover Den Haag Laan van NOI – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van Studiekring Voorburg zit tegenover het station Den Haag Laan van NOI aan de Van de Wateringelaan. Hier helpen wij al tien jaar leerlingen uit Voorburg en Den Haag met het maken van hun huiswerk. Je kan hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. In het land organiseren wij op veel locaties examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Mira 's Gravemade

Vestigingsmanager

Mijn naam is Mira ’s Gravemade en ik ben de vestigingsmanager in Voorburg. Ik heb de koksopleiding gevolgd en altijd met passie in de horeca gewerkt. Vervolgens heb ik met plezier de opleiding als Facilitair Leidinggevende afgerond en zo ben ik bij Studiekring terecht gekomen. Ik heb veel ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren door mijn vrijwilligerswerk op scholen en de vakantieopvang. Ik vind het vooral belangrijk dat de leerlingen zich thuis voelen en zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen met een extra steuntje van mij en mijn team.

 • Studiekring Voorburg – Den Haag Laan van NOI
 • Van de Wateringelaan 153
 • 2274CE Voorburg
 • Mira 's Gravemade
 • Vestigingsmanager
+31630722625

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Voorburg

Ons team staat voor je klaar
Studiekring Voorburg helpt je graag met je huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Wij zijn via de telefoon te bereiken met het nummer 070 387 75 71.

Centrale locatie
Studiekring Voorburg is een ruime, lichte vestiging met verschillende ruimtes waar huiswerkbegeleiding en bijles wordt gegeven. De vestiging ligt dichtbij verschillende middelbare scholen, zoals het Gymnasium Novum, Dalton Voorburg, Sint Maartenscollege, het Wellant College, Diamant College en het Maerlant Lyceum. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor veel leerlingen uit de omgeving.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) langs op intakegesprek. Zo weet je wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de vestigingsmanager je goed adviseren over een bij jou passende begeleiding.

Openingstijden

 • 14:30 - 20:00
 • 14:30 - 20:00
 • 14:30 - 20:00
 • 14:30 - 20:00
 • 14:30 - 20:00
 • Gesloten
 • 12:00 - 17:00
 • Op deze vestiging in Voorburg kun je terecht voor:

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om volledig zelfstandig te werken, maar nog niet helemaal? Zou jij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het goed plannen en organiseren van al je schoolwerk? Leer plannen met studiecoaching! Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Kortom, vaardigheden waar je je hele leven profijt van hebt! Meer weten over studiecoaching? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar is daar thuis geen ruimte voor, omdat je snel afgeleid raakt? Zoek jij een rustige werkplek waar je geconcentreerd aan de slag kan gaan? Kom dan langs bij huiswerkklas. Tijdens huiswerkklas werk je 's middags in een groepje van 15 tot 20 leerlingen in alle rust aan je huiswerk, onder toeziend oog van een coach. Dan heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuwe start in de brugklas is vaak spannend voor veel leerlingen. Je krijgt te maken met veel nieuwe dingen, zoals andere leraren, nieuwe klasgenoten en een lesrooster waarmee je gaat werken. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Met handige tips van onze deskundige coaches begin jij goed op je nieuwe school! Meer weten? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Blijven je resultaten tegenvallen, ondanks je goede voorbereidingen? Faalangst kan daar de oorzaak van zijn. Wij kunnen je helpen je faalangst te verminderen door faalangstreductietraining te geven. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je ermee om moet gaan, zodat jij straks vol vertrouwen aan een opdracht, presentatie of toets begint. Behoefte aan meer informatie? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie