Lyceo Weert – Philips van Horne

Philips van Horne – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Philips van Horne verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding. Hier staat een enthousiast team van begeleiders voor jou klaar om je de hulp te bieden die jij nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij het zelfvertrouwen en de vaardigheden ontwikkeld om de beste resultaten te behalen. Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles. Hierbij wordt er gekeken hoe we jou het beste kunnen helpen voor de vakken waar jij extra ondersteuning bij kan gebruiken. Lyceo heeft al veel leerlingen geholpen om tot betere schoolprestaties te komen. De vestiging is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Milou Martens

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Milou Martens en ik ben vestigingscoördinator op het Philips van Horne. Na de opleiding orthopedagogiek heb ik mij verder ontwikkeld in de Master forensische orthopedagogiek. Vanuit mijn achtergrond vind ik het belangrijk dat iedere leerling de best passende begeleiding krijgt, want iedere leerling ontwikkeld zich anders. Wij benutten je sterke punten en samen werken wij aan de verbeterpunten, zodat jij sterk staat voor de toekomst.

  • Lyceo Weert – Philips van Horne
  • Herenstraat 298
  • 6004XL Weert
  • Milou Martens
  • Vestigingscoördinator
+31613070108

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Weert

Huiswerkbegeleiding doe je niet alleen, wij werken samen met een team van hoogopgeleide en gemotiveerde begeleiders. Zij staan altijd klaar ter ondersteuning bij het maken van een planning, voor het beantwoorden van vragen en het oefenen met studievaardigheden. Elke begeleider heeft zijn of haar specialiteit en vakgebied, zodat jij ook vakinhoudelijk het beste geholpen kan worden. Tijdens de pauze is er ruimte om iets voor jezelf te doen of een praatje te maken met de begeleiders. Wij vinden het als team belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de huiswerkbegeleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten, dan maak ik graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op school. Je bent ook van harte welkom om een keer een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om een planning te maken? Heb je moeite om aan je huiswerk te beginnen en je concentratie vast te houden? Vind jij het fijn als iemand jou op weg helpt met het structureren van het maak- en leerwerk? Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo wat voor jou. Samen gaan wij werken aan de door jou geformuleerde doelen. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan jij in alle rust aan de slag met plannen, studievaardigheden en de voorbereiding op toetsen en SO’s. De begeleiders staan voor jou klaar wanneer jij vragen hebt, maar ook wanneer jij graag overhoord wil worden. Wekelijks worden er stukjes geschreven in ons online leerlingvolgsysteem over hoe het met jou gaat, zodat ook jouw ouders de voortgang kunnen volgen. Daarnaast hebben we korte lijnen met de mentor en het zorgteam van het Philips van Horne wat zorgt voor een goede overdracht, zodat jij straks zelfstandig en met zelfvertrouwen je studieloopbaan kan vervolgen.

Bijles

Heb jij moeite met een bepaald vak? Kom je er soms zelf niet helemaal uit? Of wil je graag je cijfer voor een specifiek vak verbeteren? Dan bieden wij vanuit Lyceo ook bijles, waarbij jij 1-op-1 aan de slag gaat met een vaste begeleider voor dit specifieke vak. De begeleiders hebben veel kennis van de diverse vakgebieden en kunnen jou daardoor goed helpen met aspecten waar jij tegenaan loopt. De bijles vindt plaats in een aparte ruimte, waardoor echt alle aandacht op jou gevestigd is. Samen met jouw begeleider ga je voor het bereiken van het beste resultaat voor de vakken waar jij moeite mee hebt.
Voor de bijles werken we met strippenkaarten van 5, 10 of 20 uur. De strippenkaart is één jaar geldig en inzetbaar voor meerdere vakken mocht dit nodig zijn.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie