Lyceo Weert – Philips van Horne

Philips van Horne – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Philips van Horne verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding. Hier staat een enthousiast team van begeleiders voor jou klaar om je de hulp te bieden die jij nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij het zelfvertrouwen en de vaardigheden ontwikkeld om de beste resultaten te behalen. Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles. Hierbij wordt er gekeken hoe we jou het beste kunnen helpen voor de vakken waar jij extra ondersteuning bij kan gebruiken. Lyceo heeft al veel leerlingen geholpen om tot betere schoolprestaties te komen. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingscoördinator

Graag stel ik mezelf voor: ik ben Marjolijn van der Aa. Met veel plezier en toewijding vervul ik de functie van vestigingscoordinator bij Lyceo. Mijn passie voor het onderwijs is begonnen tijdens mijn studie Geschiedenis aan de universiteit en is daarna eigenlijk alleen maar groter geworden. Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgedaan in de wereld van de huiswerkbegeleiding, zowel leidinggevend als begeleidend. Ik ben er van overtuigd dat het voor iedere leerling mogelijk moet zijn om zijn of haar schooltijd zo goed mogelijk te doorlopen. Persoonlijke aandacht en planning op maat staan tijdens onze begeleiding centraal. Ik vind het belangrijk dat iedere leerling zich gehoord en gezien voelt. Op deze manier probeer ik samen met mijn team van begeleiders een optimale leeromgeving te creëren voor de leerling en er voor te zorgen dat leerlingen met meer zelfvertrouwen én plezier hun schoolcarrière tot een succes kunnen maken!

 • Lyceo Weert – Philips van Horne
 • Herenstraat 298
 • 6004XL Weert
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingscoördinator
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Weert

Wij werken met een team van enthousiaste en ervaren begeleiders. Persoonlijke aandacht vinden wij enorm belangrijk maar zeker ook het ervaren van successen. Elke begeleider heeft één of meerdere vakken waarin hij of zij gespecialiseerd is. Naast plannen en studievaardigheden kun je dus bij hen terecht voor vakinhoudelijke vragen. We ondersteunen je bij maak- en leerwerk, maken gezellig een praatje met je in de pauzes maar bieden je ook een luisterend oor als je dat even nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij met plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

De diensten die wij op deze school aanbieden zijn huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en het Lyceo examenjaar. Het Lyceo examenjaar is een speciaal op maat gemaakt pakket voor examenleerlingen. Tijdens dit laatste schooljaar begeleiden we je intensief en zijn graag dat steuntje in de rug dat je soms nodig hebt om je schooljaar succesvol te doorlopen.

Ben je benieuwd? Kom gewoon een keer binnen lopen en als je wilt loop je eens lekker mee in de huiswerkbegeleiding. Als je liever eerst informatie wilt of een gesprek wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon.

Openingstijden

 • 14:45 - 17:15
 • 14:45 - 17:15
 • Gesloten
 • 14:45 - 17:15
 • 14:45 - 17:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Basisschoolbegeleiding

  Geen enkel kind is hetzelfde, de een is goed in spelling en de ander blinkt uit in taal. Niet iedereen is overal even goed in. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Samen werken we aan de vakken die een kind lastig vindt, zodat deze meer zelfvertrouwen krijgt. Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer plezier krijgt in leren.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie