Lyceo Weert – Philips van Horne

Philips van Horne – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Philips van Horne verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding. Hier staat een enthousiast team van begeleiders voor jou klaar om je de hulp te bieden die jij nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij het zelfvertrouwen en de vaardigheden ontwikkeld om de beste resultaten te behalen. Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles. Hierbij wordt er gekeken hoe we jou het beste kunnen helpen voor de vakken waar jij extra ondersteuning bij kan gebruiken. Lyceo heeft al veel leerlingen geholpen om tot betere schoolprestaties te komen. De vestiging is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Astrid Houtappels

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Astrid Houtappels en ik ben vestigingscoördinator binnen Philips van Horne in Weert. Ik geloof erin dat iedere leerling een talent heeft en uniek is. Mijn achtergrond ligt in het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke – en loopbaanontwikkeling. Ik weet hoe moeilijk het is om gemotiveerd te blijven als je dat ene lastige vak moet doen. Terwijl soms dát vak cruciaal is voor de vervolgkeuze. Samen vinden we een manier om er een succes van te maken. Loop gerust eens bij me binnen!

  • Lyceo Weert – Philips van Horne
  • Herenstraat 298
  • 6004XL Weert
  • Astrid Houtappels
  • Vestigingscoördinator
+31613070108

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Weert

Wij werken met een team van enthousiaste en ervaren begeleiders. Persoonlijke aandacht vinden wij enorm belangrijk maar zeker ook het ervaren van successen. Elke begeleider heeft één of meerdere vakken waarin hij of zij gespecialiseerd is. Naast plannen en studievaardigheden kun je dus bij hen terecht voor vakinhoudelijke vragen. We ondersteunen je bij maak- en leerwerk, maken gezellig een praatje met je in de pauzes maar bieden je ook een luisterend oor als je dat even nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij met plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

De diensten die wij op deze school aanbieden zijn huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en het Lyceo examenjaar. Het Lyceo examenjaar is een speciaal op maat gemaakt pakket voor examenleerlingen. Tijdens dit laatste schooljaar begeleiden we je intensief en zijn graag dat steuntje in de rug dat je soms nodig hebt om je schooljaar succesvol te doorlopen.

Ben je benieuwd? Kom gewoon een keer binnen lopen en als je wilt loop je eens lekker mee in de huiswerkbegeleiding. Als je liever eerst informatie wilt of een gesprek wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met me op via email of telefoon.

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om een planning te maken? Heb je moeite om aan je huiswerk te beginnen en je concentratie vast te houden? Vind jij het fijn als iemand jou op weg helpt met het structureren van het maak- en leerwerk? Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo wat voor jou. Samen gaan wij werken aan de door jou geformuleerde doelen. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan jij in alle rust aan de slag met plannen, studievaardigheden en de voorbereiding op toetsen en SO’s. De begeleiders staan voor jou klaar wanneer jij vragen hebt, maar ook wanneer jij graag overhoord wil worden. Wekelijks worden er stukjes geschreven in ons online leerlingvolgsysteem over hoe het met jou gaat, zodat ook jouw ouders de voortgang kunnen volgen. Daarnaast hebben we korte lijnen met de mentor en het zorgteam van het Philips van Horne wat zorgt voor een goede overdracht, zodat jij straks zelfstandig en met zelfvertrouwen je studieloopbaan kan vervolgen.

Bijles

Heb jij moeite met een bepaald vak? Kom je er soms zelf niet helemaal uit? Of wil je graag je cijfer voor een specifiek vak verbeteren? Dan bieden wij vanuit Lyceo ook bijles, waarbij jij 1-op-1 aan de slag gaat met een vaste begeleider voor dit specifieke vak. De begeleiders hebben veel kennis van de diverse vakgebieden en kunnen jou daardoor goed helpen met aspecten waar jij tegenaan loopt. De bijles vindt plaats in een aparte ruimte, waardoor echt alle aandacht op jou gevestigd is. Samen met jouw begeleider ga je voor het bereiken van het beste resultaat voor de vakken waar jij moeite mee hebt.
Voor de bijles werken we met strippenkaarten van 5, 10 of 20 uur. De strippenkaart is één jaar geldig en inzetbaar voor meerdere vakken mocht dit nodig zijn.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie