Studiekring Woerden – Polanerbaan

Huiswerkbegeleiding in Woerden aan de Polanerbaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al vele jaren leerlingen met hun huiswerk.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 14.00 tot 18.00 uur.

Christa von Reth

Mijn naam is Christa von Reth en ik ben de vestigingscoördinator in Woerden. Ik ben afgestudeerd cultureel antropologe en geef ondertussen ruim 10 jaar bijles en huiswerkbegeleiding. Sinds enkele jaren doe ik dat bij Studiekring in de functie van Vestigingscoördinator. Van origine ben ik een bètabegeleider en geef ik graag wiskunde en scheikunde bijles. Sinds mijn studie antropologie ben ik daarnaast ook altijd te porren voor een goed gesprek over duurzaamheid, culturen, geschiedenis, onderwijs en aardrijkskunde. Misschien wel interessanter dan de inhoud van de stof, vind ik de manier van leren: hoe breng je een lap droge tekst tot leven? Hoe komen die Franse woordjes in je langetermijngeheugen? Hoe houd je overzicht in al dat huis,- en leerwerk? Met een flinke dosis energie en creativiteit ga ik samen met mijn team met de leerlingen hiermee aan de slag!

  • Studiekring Woerden – Polanerbaan
  • Polanerbaan 13 N
  • 3447GN Woerden
  • Christa von Reth
0348 42 45 85

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Woerden

Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al 12 jaar leerlingen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Christa en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Voordat je start met huiswerkbegeleiding, of een van onze andere diensten, kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Christa je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

Studiekring Woerden ligt op fietsafstand van het Minkema College en het Kalsbeek College. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

Huiswerkbegeleiding

Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles

Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak tekorten? En weet je eigenlijk niet zo goed hoe je dat nu het beste aan kunt pakken? Daarvoor geven wij één-op-één bijlessen. Samen met een vaste begeleider werk je je mogelijke achterstand weg. Daarbij kijk je samen nog een keer naar de stof waar je moeite mee hebt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

Huiswerkklas

Ben je zelfstandig genoeg, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan is de huiswerkklas van Studiekring een uitkomst. Hier kun je na je laatste les terecht om rustig je huiswerk te maken waardoor je thuis tijd hebt voor leukere dingen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

Studiecoaching

Wil je weten hoe je slim leert en beter plant? Of ben je klaar met Huiswerkbegeleiding maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Dan is studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Je leert snel hóe je al je leerwerk slim aanpakt. En daar heb je je leven lang plezier van. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

Faalangstreductietraining

Vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen? Denk dan aan de faalangstreductietraining van Studiekring. In een paar weken tijd krijg je grip op faalangst. En pak je iedere uitdaging voortaan vol zelfvertrouwen aan. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

Brugklastraining

Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school! Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

Toetsweekopvangklas

Voor we het weten, is het weer zover: de eerste toetsweek van het nieuwe schooljaar. Iedereen wil natuurlijk een goede start van het schooljaar maken. Daarom biedt Studiekring leerlingen de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden middels de toesweekopvangklas. De toetsweekopvangklas wordt georganiseerd om leerlingen de mogelijkheid, ruimte en rust te bieden om zich voor te bereiden op de komende toetsen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie