Studiekring Woerden – Polanerbaan

Huiswerkbegeleiding in Woerden aan de Polanerbaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al vele jaren leerlingen met hun huiswerk.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Carnita Clares Renes | Studiekring

Vestigingsmanager

Mijn naam is Carnita Clares Renes en ik ben Vestigingsmanager bij Studiekring aan de Polanerbaan te Woerden. Op deze zelfstandige locatie bieden wij ondersteuning, begeleiding en trainingen aan leerlingen van het primair,- en voortgezet onderwijs. Met een enthousiast en deskundig team helpen wij uw kind daar waar nodig. Dit doen wij allereerst in een persoonlijk gesprek waarin wij goed luisteren naar de wens van leerling en ouders. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk plan van aanpak. Aansluitend starten wij graag met uw kind aan het bouwen van kennis, zelfvertrouwen en gezonde motivatie om de schoolperiode goed te kunnen aanvangen, doorlopen en/of af te ronden.
Samen werken wij aan de ontwikkeling en zelfstandigheid van uw kind onder een ontspannen, gezonde en positieve werksfeer. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Studiekring voor uw kind kan betekenen? Neem contact met mij op, ik sta u graag te woord!

 • Studiekring Woerden – Polanerbaan
 • Polanerbaan 13 N
 • 3447GN Woerden
 • Carnita Clares Renes | Studiekring
 • Vestigingsmanager
0348 42 45 85

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Woerden

Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al 12 jaar leerlingen met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Voordat je start met huiswerkbegeleiding, of een van onze andere diensten, kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

Studiekring Woerden ligt op fietsafstand van het Minkema College en het Kalsbeek College. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

  Bijles

  Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak tekorten? En weet je eigenlijk niet zo goed hoe je dat nu het beste aan kunt pakken? Daarvoor geven wij één-op-één bijlessen. Samen met een vaste begeleider werk je je mogelijke achterstand weg. Daarbij kijk je samen nog een keer naar de stof waar je moeite mee hebt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

  Basisschoolbegeleiding

  Met basisschoolbegeleiding zorgen wij ervoor dat leerlingen op de basisschool mogelijke leerachterstanden inhalen. We bieden ze persoonlijke begeleiding aan op zijn of haar eigen niveau. Voor bovenbouw leerlingen focussen wij ons met name op de entree- of eindtoets. Zo zijn leerlingen optimaal voorbereid en starten vertrouwen aan het nieuwe schooljaar.

  Huiswerkklas

  Ben je zelfstandig genoeg, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan is de huiswerkklas van Studiekring een uitkomst. Hier kun je na je laatste les terecht om rustig je huiswerk te maken waardoor je thuis tijd hebt voor leukere dingen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert en beter plant? Of ben je klaar met Huiswerkbegeleiding maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Dan is studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Je leert snel hóe je al je leerwerk slim aanpakt. En daar heb je je leven lang plezier van. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen? Denk dan aan de faalangstreductietraining van Studiekring. In een paar weken tijd krijg je grip op faalangst. En pak je iedere uitdaging voortaan vol zelfvertrouwen aan. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school! Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  Voor we het weten, is het weer zover: de eerste toetsweek van het nieuwe schooljaar. Iedereen wil natuurlijk een goede start van het schooljaar maken. Daarom biedt Studiekring leerlingen de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden middels de toesweekopvangklas. De toetsweekopvangklas wordt georganiseerd om leerlingen de mogelijkheid, ruimte en rust te bieden om zich voor te bereiden op de komende toetsen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.