Studiekring Woudenberg – De Olijfboom

Huiswerkbegeleiding in Woudenberg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging is sinds 2011 gevestigd in basisschool De Olijfboom. We beschikken over een ruim lokaal op de 1e verdieping waar we huiswerkbegeleiding en huiswerkklas geven. Als de leerling binnenkomt, kijken we eerst naar de planning van die dag. Daarna gaat uw kind aan de slag. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 15.15 tot 18.15 uur. 

Ard Tamminga

Mijn naam is Ard Tamminga en ik ben de vestigingscoördinator op deze locatie. Ik heb Biologie en Filosofie gestudeerd en werk al meerdere jaren als huiswerkbegeleider bij Studiekring. In deze tijd heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van een goede, rustige sfeer waarin leerlingen effectief leren werken, goede resultaten behalen en uiteindelijk leren zelfstandig te worden. Daarbij  heb ik ervaring met het begeleiden van leerlingen met een stoornis in het autisme spectrum.

  • Studiekring Woudenberg – De Olijfboom
  • J.F. Kennedylaan 6
  • 3931XK Woudenberg
  • Ard Tamminga
075 614 48 80

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Woudenberg

Als de leerling binnenkomt, kijken we eerst naar de planning van die dag. Daarna gaat uw kind aan de slag. Ons team overhoort leertaken, bespreekt de leermethode en leerlingen kunnen vragen stellen. Zodra de leerling klaar is, bespreken we uitgebreid wat er gedaan is en wat er eventueel nog moet gebeuren. Heeft een leerling moeite om bij te blijven met één of meerdere vakken, of loopt hij of zij telkens vast bij opgaven, dan is vakinhoudelijke bijles een goed idee. Onze ervaren bijlesdocenten helpen uw kind graag!

Onze werkwijze

Na inschrijving via de website volgt een (telefonisch) intakegesprek. We bespreken tegen welke problemen het kind aanloopt en leggen uit op welke manier wij hem of haar kunnen helpen om de problemen op te lossen. In de eerste week ontvangt de leerling een plan van aanpak met de doelen van de begeleiding en de aandachtspunten die daaruit volgen. De voortgang wordt nauwgezet gevolg. Voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding schrijven wij eenmaal per twee maanden een uitgebreid verslag. Bijlesleerlingen ontvangen na elke les een kort verslag met tips en trucs. Is de leerling er aan toe om zelfstandig verder te gaan? Wij geven dit tijdig aan!

Kennismaken

Bent u benieuwd? Kom een keertje langs of vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met de vestigingscoördinator.

Huiswerkbegeleiding

Gamen, maar geen woordjes leren. Volgende week 4 proefwerken en nu al het overzicht kwijt. Steeds meer rode cijfers in Magister. Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Studiekring geeft je de controle terug.

Bijles

Moeite met Duits, frustraties om economie en huilen om wiskunde. Soms ben je de wanhoop nabij. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Met een tot twee uur bijles per week van een van de docentbegeleiders van Studiekring krijg je dat moeilijke vak probleemloos onder de knie.

Huiswerkklas

Heb je behoefte aan een rustige werkplek om je huiswerk gestructureerd aan te pakken? Of wil je je huiswerkbegeleiding afbouwen? Dan is de Huiswerkklas van Studiekring iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Studiecoaching

Wil je weten hoe je slim leert en beter plant? Of ben je klaar met Huiswerkbegeleiding maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Dan is studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Je leert snel hoe je al je leerwerk slim aanpakt. En daar heb je je leven lang plezier van. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Faalangstreductietraining

Ga je goed voorbereid te werk, maar vallen je prestaties tegen? Dan is de faalangstreductietraining van Studiekring iets voor jou. In een paar weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent én ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je zenuwen de baas. En pak je iedere uitdaging voortaan vol zelfvertrouwen aan. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Brugklastraining

Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg, zodat jij een goede start maakt op de nieuwe school. Tijdens de training krijg je begeleiding bij alle dingen die je in de brugklas tegenkomt. Natuurlijk krijg je alle ruimte om vragen te stellen tijdens de training. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie