Studiekring Zaandam – Gedempte Gracht

Huiswerkbegeleiding in Zaandam aan de Gedempte Gracht – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het centrum van Zaandam, midden in de winkelstraat zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, op de 3e verdieping helpen wij al meer dan 10 jaar leerlingen met hun huiswerk door middel van huiswerkbegeleiding, bijles en meer! 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Roos Nijhout

Vestigingsmanager

Mijn naam is Roos Nijhout en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo op Studiekring de Gedempte Gracht te Zaandam. Met een achtergrond in Business Studies en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) heb ik mij beziggehouden met communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij heeft het mij handvatten gegeven om inzicht te krijgen in het gedrag van mijzelf en van de ander om dit gedrag, indien gewenst, te veranderen. Daarbij probeer ik ook om zoveel mogelijk te investeren in een goede werkrelatie, zodat leerlingen en hun omgeving zich open durven te stellen en de samenwerking gestimuleerd kan worden. Het geeft mij energie om te zien hoe leerlingen groeien en steeds meer een eigen karakter ontwikkelen. Graag draag ik de organisatie en de leerlingen mijn steentje bij aan de ontwikkeling van de leerlingen.

 • Studiekring Zaandam – Gedempte Gracht
 • Gedempte Gracht 10 , 3e etage
 • 1506CE Zaandam
 • Roos Nijhout
 • Vestigingsmanager
075 614 48 80

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zaandam

Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren, leert hoe je moet leren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen. In het centrum van Zaandam, midden in de winkelstraat zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, op de 3e verdieping helpen wij al meer dan 10 jaar leerlingen met hun huiswerk.

Onze locatie

Studiekring Zaandam ligt op fietsafstand van St. Michaelcollege, Zaanlands Lyceum, Pascal College, Zuiderzeecollege en Compaen VMBO.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

  Bijles

  Iedere leerling is verschillend. De één is goed is bètavakken, de ander weer beter in talen. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen enkele moeite met zelfstandig je huiswerk maken of leren, maar is het in je eigen omgeving iets te rumoerig hiervoor? Dan kan huiswerkklas de oplossing zijn. Hier zorgen wij voor een rustige omgeving waar je onder toeziend oog van een begeleider je huiswerk kunt maken. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Wil jij leren hoe je het beste kunt mindmappen? Hoe je een realistische planning kunt maken of hoe je het beste de leerstof tot je kunt nemen? Dan is studiecoaching van Studiekring de oplossing. Tijdens de één-op-één begeleiding leer je studievaardigheden aan waar je je hele leven plezier van hebt. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Het starten in de brugklas kan best spannend zijn. Ineens heb je te maken met een lesrooster, heb je van verschillende docenten les en krijg je allemaal nieuwe klasgenootjes. Dit kan best een stap zijn. Tijdens de brugklastraining geven ervaren, enthousiaste begeleiders tips over hoe je het beste aan deze nieuwe periode in je leven kunt beginnen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Ga je goed voorbereid te werk, maar vallen je prestaties tegen? Heb je last van uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangstreductietraining van Studiekring iets voor jou. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent én ermee omgaat. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.