Studiekring Zeist – De Breul

Zeist de Breul – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

In het prachtige bosrijke Zeist vind je sinds 2013 Studiekring Zeist de Breul. Na de laatste les kunnen de leerlingen naar Studiekring waar wij de ruimte hebben om aan de slag te gaan. Bij binnenkomst nemen we met iedere leerling de planning en doelen voor de dag door. Daarna gaat iedereen rustig aan het werk. Ons team van docenten staat klaar om leerlingen te overhoren, vragen te beantwoorden en om te helpen de concentratie te bewaren. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Zerina Breuker

Vestigingsmanager

Mijn naam is Zerina Breuker en ik ben de vestigingscoördinator. In mijn opleiding tot orthopedagoog heb ik veel ervaring opgedaan in zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Deze ervaringen zet ik veelvuldig in als vestigingscoördinator om leerlingen de begeleiding te kunnen bieden die bij hen past. Samen met de leerling, de school en natuurlijk u, werken we naar een situatie waarin de leerling de beste versie van zichzelf kan worden.

 • Studiekring Zeist – De Breul
 • Arnhemse Bovenweg 98
 • 3708AG Zeist
 • Zerina Breuker
 • Vestigingsmanager
+31630371267

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zeist

Heeft uw kind extra aandacht en hulp nodig, dan biedt Studiekring deze hulp in school. Na de laatste les kunnen de leerlingen naar Studiekring waar wij de ruimte hebben om aan de slag te gaan. Bij binnenkomst nemen we met iedere leerling de planning en doelen voor de dag door. Daarna gaat iedereen rustig aan het werk. Ons team van docenten staat klaar om leerlingen te overhoren, vragen te beantwoorden en om te helpen de concentratie te bewaren. Na (ongeveer) anderhalf uur is het huiswerk grotendeels af en kunnen de leerlingen met alle rust naar huis.

Voor aandachtsvakken is genoeg tijd gereserveerd, ook besteden we daar extra tijd aan. Daarbij onderhouden wij goed contact met de mentor, zodat we optimaal samenwerken voor het succes van uw kind!

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 14:00 - 17:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  De meeste leerlingen die naar de huiswerkbegeleiding komen, hebben vaak behoefte aan extra structuur en ondersteuning bij de studievaardigheden. Dit zijn precies de punten waar wij ons in de huiswerkbegeleiding ook op richten! In de begeleiding zit je in kleine groepen (een begeleider op maximaal zeven leerlingen) in rustige ruimtes. In de huiswerkbegeleiding werken we met ons eigen leerlingvolgsysteem, waarin ouders mee kunnen kijken met wat hun zoon of dochter doet in de begeleiding.

  Bijles

  Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. In het uur legt de begeleider de lesstof uit en kan jij allerlei vragen stellen of de opdrachten doornemen. Daarnaast deelt de begeleider zijn/haar handige tips en tricks. Hierdoor worden de moeilijke vakken weer leuk!

  Studiecoaching

  Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoach geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Met een uur in de week krijg je een extra steuntje in de rug en leer je studievaardigheden waar je je hele leven lol van hebt. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Heb je behoefte aan een rustige werkplek om je huiswerk gestructureerd aan te pakken? Of wil je je huiswerkbegeleiding afbouwen? Dan is de Huiswerkklas van Studiekring iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school! Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Faalangstreductietraining

  Vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen? Denk dan aan de faalangstreductietraining van Studiekring. In een paar weken tijd krijg je grip op faalangst. En pak je iedere uitdaging voortaan vol zelfvertrouwen aan. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie