Lyceo Zoetermeer – Alfrink College

Zoetermeer – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Zoetermeer biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Mijn naam is Marloes de Koning en ik ben de vestigingscoördinator van het Alfrink College in Zoetermeer. Samen met mijn team van begeleiders zorgen wij voor extra ondersteuning voor leerlingen die moeite hebben met plannen en leren. Ook helpen onze begeleiders leerlingen 1 op 1 om hen met moeilijke vakken te ondersteunen. Ik krijg veel energie door leerlingen te helpen en hen ook sprongen vooruit te zien maken. Ik ben zelf tijdens mijn studie altijd actief geweest met het begeleiden van leerlingen, dat is wat ik het liefste doe.  Samen met mijn begeleidersteam staan wij voor je klaar en we kijken ernaar uit om wellicht joú binnenkort te helpen!

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op het Alfrink College wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

  • Lyceo Zoetermeer – Alfrink College
  • Werflaan 45
  • 2725DE Zoetermeer
  • Marloes de Koning
  • Vestigingscoördinator
+31613268581

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie