Lyceo Zoetermeer – Alfrink College

Zoetermeer Alfrink College– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Zoetermeer op het Alfrink College verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Elke doordeweekse middag kan je bij ons vanaf 14.05 bij ons terecht. Door middel van veel persoonlijke en individuele aandacht zorgen we ervoor dat jij met zelfvertrouwen je toetsen maakt!

An van de Steen

Vestigingscoördinator

  • Lyceo Zoetermeer – Alfrink College
  • Werflaan 45
  • 2725DE Zoetermeer
  • An van de Steen
  • Vestigingscoördinator
+31613646586

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Zoetermeer

In de begeleiding op het Alfrink College vinden wij het belangrijk dat iedereen in een veilige en positieve omgeving zichzelf kan ontwikkelen. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en in zijn/haar tempo kan groeien. Samen met jou stellen we realistische doelen en bieden we handvatten waarmee jij direct zelf aan de slag kan gaan. Ook hebben we regelmatig momenten waarop we evalueren hoe het gaat. Zo sta je nooit stil.

Heeft u vragen, of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via telefoon of e-mail. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerk maken is eigenlijk een vak op zich! Tijdens de huiswerkbegeleiding op het Alfrink College bieden wij jou een rustige en gestructureerde omgeving waarin jij je huiswerk maakt, vragen stelt, overhoord wordt en samen met een begeleider aan de slag gaat met studievaardigheden. Daarbij kan je denken aan plannen, samenvatten en leren te leren. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jou een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste voor jou werkt. In de huiswerkbegeleiding leer je om zelfstandig je werk aan te pakken, zodat je het uiteindelijk zelf kan.

Bijles

Loop je telkens vast bij de Duitse grammatica, of krijg je die moeilijke wiskunde sommen maar niet onder de knie? Óf heb je meer behoefte aan individuele uitleg? Dan is bijles iets voor jou!
Tijdens een bijles krijg je één-op-één uitleg van een begeleider die aan strenge criteria iis onderworpen en ruime kennis heeft van één of meerdere vakken. Een begeleider zal samen met jou een uur aan de slag gaan om over je lastige vak meer uitleg te geven. Het fijne hieraan is, dat de begeleider de volle aandacht voor jou heeft! Zo worden de moeilijke vakken weer leuk.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie