Lyceo Zoetermeer – Alfrink College

Zoetermeer Alfrink College– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Zoetermeer op het Alfrink College verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Door middel van veel persoonlijke en individuele aandacht zorgen we ervoor dat jij met zelfvertrouwen je toetsen maakt!

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Alfrink College in Zoetermeer zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Zoetermeer – Alfrink College
 • Werflaan 45
 • 2725DE Zoetermeer
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Zoetermeer

In de begeleiding op het Alfrink College vinden wij het belangrijk dat iedereen in een veilige en positieve omgeving zichzelf kan ontwikkelen. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en in zijn/haar tempo kan groeien. Samen met jou stellen we realistische doelen en bieden we handvatten waarmee jij direct zelf aan de slag kan gaan. Ook hebben we regelmatig momenten waarop we evalueren hoe het gaat. Zo sta je nooit stil.

Heeft u vragen, of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via telefoon of e-mail. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • 14:05 - 18:00
 • 14:05 - 18:00
 • 14:05 - 18:00
 • 14:05 - 18:00
 • 14:05 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerk maken is eigenlijk een vak op zich! Tijdens de huiswerkbegeleiding op het Alfrink College bieden wij jou een rustige en gestructureerde omgeving waarin jij je huiswerk maakt, vragen stelt, overhoord wordt en samen met een begeleider aan de slag gaat met studievaardigheden. Daarbij kan je denken aan plannen, samenvatten en leren te leren. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jou een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste voor jou werkt. In de huiswerkbegeleiding leer je om zelfstandig je werk aan te pakken, zodat je het uiteindelijk zelf kan.

  Bijles

  Loop je telkens vast bij de Duitse grammatica, of krijg je die moeilijke wiskunde sommen maar niet onder de knie? Óf heb je meer behoefte aan individuele uitleg? Dan is bijles iets voor jou!
  Tijdens een bijles krijg je één-op-één uitleg van een begeleider die aan strenge criteria iis onderworpen en ruime kennis heeft van één of meerdere vakken. Een begeleider zal samen met jou een uur aan de slag gaan om over je lastige vak meer uitleg te geven. Het fijne hieraan is, dat de begeleider de volle aandacht voor jou heeft! Zo worden de moeilijke vakken weer leuk.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers.
  Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Kan jij in paniek raken zodra je hoort dat er een toets of presentatie aankomt? Leer je hard, maar vergeet je sommige dingen tijdens de toets? Faalangst is wat dit kan veroorzaken. Tijdens onze bijeenkomsten van de faalangstreductietraining gaan we werken aan hoe je je faalangst kunt herkennen én hoe je dit de baas kunt worden, zodat jij weer vol vertrouwen je toets in kunt gaan. Wil je meer weten, of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.