Studiekring Zoetermeer – Parkdreef

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer aan de Parkdreef – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

Midden in de wijk Seghwaert, zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Zoetermeer is een ruime vestiging met veel licht. Hier helpen wij leerlingen door middel van huiswerkbegeleiding, bijles en meer. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 15.00 tot 18.00 uur. 

Rodischa van Engel

Ik ben Rodischa, de vestigingscoördinator op de locatie in Zoetermeer. Dit is de plek Ik heb Pedagogiek gestudeerd en ben gespecialiseerd in het creëren van een veilige en prettige sfeer, werk- en leeromgeving. Dit doe ik door het inzetten van de vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding op heb gedaan. Daarbij heb ik ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren met achterlopende schoolprestaties.

  • Studiekring Zoetermeer – Parkdreef
  • Parkdreef 56
  • 2724EK Zoetermeer
  • Rodischa van Engel
079 331 29 19

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer

Midden in de wijk Seghwaert, zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Zoetermeer is een ruime vestiging met veel licht. Studiekring Zoetermeer ligt op fietsafstand van Onc Parkdreef, het Alfrink college en het Erasmus college. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk dus op weg van school naar huis. Vestigingsmanager Jolanda en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral eens langs of neem telefonisch contact op met de vestigingscoördinator.

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken gaat niet iedereen even makkelijk af. Sommige leerlingen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken als het komt op gedisciplineerd alle opdrachten afmaken. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding. Na de laatste les kunnen leerlingen hier terecht om hun huiswerk te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding zijn er ervaren begeleiders die je met (vakinhoudelijke) vragen kunnen helpen.

Bijles

Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een bepaald vak? Of heb je onbedoeld een achterstand opgebouwd die je weg moet werken? Dan kan bijles de oplossing zijn. Tijdens één-op-één begeleiding is er alle ruimte voor je vragen. Daarnaast werk je met een ervaren begeleider aan de punten die je lastig vindt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

Examentraining

De examenperiode is een spannende tijd. Daarom bieden wij in het weekend en tijdens de schoolvakanties examentrainingen aan. Tijdens deze twee- of driedaagse training ga je met een enthousiaste, ervaren trainer door alle examenstof heen zodat jij vol vertrouwen aan je examens kunt beginnen.

Studiecoaching

Wil jij leren hoe je als beste kunt mindmappen? Hoe je ervoor kunt zorgen dat je een realistische planning maakt, waarin je ook nog tijd hebt voor andere dingen? Dan is studiecoaching iets voor jou. Tijdens de één-op-één begeleiding werk je aan je studievaardigheden, iets waar je de rest van je leven lol van hebt. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Huiswerkklas

Bij huiswerkklas bieden we een rustige omgeving voor leerlingen die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken, maar wel behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving. Leerlingen kunnen na hun laatste les naar de huiswerkklas komen om daar hun huiswerk te maken zodat ze thuis écht vrij zijn. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Faalangsttraining

Krijg jij paniek zodra een toets wordt aangekondigd? Kun je uren naar je aantekeningen staren zonder dat je iets onthoudt? Of behaal je mindere resultaten terwijl je wel goed leert? Dat kan door faalangst komen en in deze zes bijeenkomsten leer je hoe je je faalangst kunt herkennen, en nog belangrijker hoe je er van af kunt komen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Brugklastraining

Andere klasgenoten, nieuwe docenten en werken met een lesrooster; er verandert best wel wat zodra leerlingen naar de middelbare school gaan. Tijdens de brugklastraining bereiden ervaren studiecoaches aanstaande brugklassers voor op deze veranderingen, zodat ze vol vertrouwen aan deze nieuwe periode in hun leven kunnen beginnen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie