Studiekring Zoetermeer – Parkdreef

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer aan de Parkdreef – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

Midden in de wijk Seghwaert, zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Zoetermeer is een ruime vestiging met veel licht. Hier helpen wij leerlingen door middel van huiswerkbegeleiding, bijles en meer. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Joey Bruinsma | Studiekring

Vestigingsmanager

Op de Studiekring Zoetermeer, Parkdreef locatie staat een team van ervaren, enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

 • Studiekring Zoetermeer – Parkdreef
 • Parkdreef 56
 • 2724EK Zoetermeer
 • Joey Bruinsma | Studiekring
 • Vestigingsmanager
079 331 29 19

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer

Midden in de wijk Seghwaert, zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Zoetermeer is een ruime vestiging met veel licht. Studiekring Zoetermeer ligt op fietsafstand van Onc Parkdreef, het Alfrink college en het Erasmus college. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk dus op weg van school naar huis. Vestigingsmanager Suzanne en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral eens langs of neem telefonisch contact op met de vestigingsmanager.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen even makkelijk af. Sommige leerlingen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken als het komt op gedisciplineerd alle opdrachten afmaken. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding. Na de laatste les kunnen leerlingen hier terecht om hun huiswerk te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding zijn er ervaren begeleiders die je met (vakinhoudelijke) vragen kunnen helpen.

  Bijles

  Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een bepaald vak? Of heb je onbedoeld een achterstand opgebouwd die je weg moet werken? Dan kan bijles de oplossing zijn. Tijdens één-op-één begeleiding is er alle ruimte voor je vragen. Daarnaast werk je met een ervaren begeleider aan de punten die je lastig vindt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Wil jij leren hoe je als beste kunt mindmappen? Hoe je ervoor kunt zorgen dat je een realistische planning maakt, waarin je ook nog tijd hebt voor andere dingen? Dan is studiecoaching iets voor jou. Tijdens de één-op-één begeleiding werk je aan je studievaardigheden, iets waar je de rest van je leven lol van hebt. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Bij huiswerkklas bieden we een rustige omgeving voor leerlingen die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken, maar wel behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving. Leerlingen kunnen na hun laatste les naar de huiswerkklas komen om daar hun huiswerk te maken zodat ze thuis écht vrij zijn. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Faalangsttraining

  Krijg jij paniek zodra een toets wordt aangekondigd? Kun je uren naar je aantekeningen staren zonder dat je iets onthoudt? Of behaal je mindere resultaten terwijl je wel goed leert? Dat kan door faalangst komen en in deze zes bijeenkomsten leer je hoe je je faalangst kunt herkennen, en nog belangrijker hoe je er van af kunt komen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  Andere klasgenoten, nieuwe docenten en werken met een lesrooster; er verandert best wel wat zodra leerlingen naar de middelbare school gaan. Tijdens de brugklastraining bereiden ervaren studiecoaches aanstaande brugklassers voor op deze veranderingen, zodat ze vol vertrouwen aan deze nieuwe periode in hun leven kunnen beginnen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie