Lyceo Zwolle -
Meander College

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

Mijn naam is Arianne en ik ben vestigingsmanager op het Meander college in Zwolle. Samen met mijn team sta ik voor alle leerlingen klaar. Ik heb de docentenopleiding Engels gedaan en veel ervaring voor de klas. Leerlingen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, dat is waar ik blij van word. Ik vind het een uitdaging, om samen met mijn team, de leerlingen handvatten te geven die ze ook in hun latere leven nog toe kunnen passen. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwolle

We maken voor de huiswerkbegeleiding gebruik van een zeer ruim en licht lokaal. Voor de bijlessen en coachsessies wijken we uit naar andere lokalen of gespreksruimtes in de school. Op die manier werk je rustig en ongestoord. Behalve deze diensten bieden we ook basisschoolbegeleiding, examentrainingen en een intensieve vorm van begeleiding tijdens het examenjaar.

Het team van Lyceo Zwolle bestaat uit een groep enthousiaste begeleiders met elk hun eigen kwaliteiten. We werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en je zelfstandigheid. Dit doen we bijvoorbeeld door je actief te laten oefenen met plannen en je te leren hoe je zelf antwoorden kan vinden op vragen over de leerstof. De Vestigingsmanager leidt het team en deze vestiging. De Vestigingsmanager onderhoudt ook het contact met de rector, mentoren en andere betrokkenen binnen de school. Op die manier werkten we samen met de school aan het verbeteren van je resultaten.

Kom gerust een kijkje nemen bij ons, of neem contact op via e-mail of telefoon om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze diensten

  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • Toetsweekopvangklas >

Studiecoaching

Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Toetsweekopvangklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart