Examentraining Breukelen

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Breukelen?

Het examenjaar is natuurlijk een ontzettend spannend jaar. Misschien kan jouw kind wel wat extra begeleiding gebruiken. Een examentraining in Breukelen zorgt voor meer zelfvertrouwen, waarbij we samen werken aan het beste resultaat.

Wij bieden examentrainingen in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Breukelen worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Het aantal dagen is afhankelijk van het vak. Onze trainers lopen de examenstof stapsgewijs met de leerlingen door en leren ze tips & tricks. Ook helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken zodat je alle stof goed onder de knie krijgt.

Waar vind je examentraining in de regio van Breukelen?

In Breukelen worden de examentrainingen gegeven op het Vecht College. Deze ligt op loopafstand van Station Breukelen en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt vlakbij de afslag Breukelen op de A2 en is omgeven door meerdere parkeergarages. Zo kun je ook makkelijk met auto komen vanuit Maarssen, Hilversum, Mijdrecht, of Vinkeveen.

Waarom een Lyceo examentraining in Breukelen?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. Onze examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat ieder jaar wordt vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties
  • Door heel Nederland

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Examen Oefenen verhoog je de kans op het behalen van een goed resultaat tijdens het centraal examen. Met behulp van uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets kun je extra oefenen naast de examentraining. Bij elke vraag van de oefenopgaven en eindtoets ontvang je uitgebreide feedback op je antwoord. Uiteraard sluiten de opgaven volledig aan op het centraal examen. Hierdoor herken je onderwerpen en vragen makkelijker tijdens het centraal examen en ben je beter in staat de opgaven te beantwoorden. Ga hier gelijk aan de slag!

Lyceo Samenvatting

Met de Lyceo Samenvatting krijg je de cruciale informatie van één vak op een overzichtelijke en begrijpelijke manier gepresenteerd. Een goede, professionele samenvatting maakt het leren voor het eindexamen haalbaar en overzichtelijk. Je ziet precies welke onderwerpen belangrijk zijn en wat je moet leren voor een vak. Hierdoor wordt er tijd en stress bespaard in deze al drukke periode. Bekijk hier de beschikbare samenvattingen.

Examencheck

Doe de gratis Lyceo examencheck en ontdek door middel van vragen hoe goed jij de stof beheerst. Je doet deze gemakkelijk via je mobiel. De vragen geven je inzicht in de stof en zo weet je direct hoe je er voor staat.

Lyceo Examens

Kijk ook eens op onze site voor blogs over hoe je het beste kan omgaan met examenstress en waar je tijdens de examens op moet letten. Ook hebben we op onze site tips voor tijdens het leren van vakken. In het menu kun je per vak de belangrijkste tips vinden die je helpen met leren en toetsen/examens goed te maken.