Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Almelo

Huiswerkbegeleiding volgen in Almelo? Wil je graag ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk? Heb je extra hulp en uitleg bij verschillende vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan een slimme oplossing! Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding in Almelo. Leerlingen van vmbo, havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Almelo we huiswerkbegeleiding aanbieden.

 huiswerkbegeleiding almelo

 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Huiswerkbegeleiding in Almelo

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Huiswerkbegeleiding Almelo: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat jij je ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefen je met het leerwerk. Je bent minimaal twee dagen per week op onze vestiging in Almelo aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie