Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Almelo

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Almelo?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Almelo stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Waar kun je terecht voor huiswerkbegeleiding in Almelo? 

Kom je uit de omgeving Almelo Binnenstad, de Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, Rumerslanden of Windmolenbroek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding in Almelo. Je vindt onze schoollocatie op het Canisius Almelo in de Rumerslanden buurt.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Hoe werkt huiswerkbegeleiding? 

Heeft jouw kind wat extra hulp en structuur nodig? Bekijk dan eens huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Dit kan helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de begeleiding kun je vragen stellen over de lesstof, en controleren we of jouw zoon of dochter het leerwerk goed beheerst. We richten ons ook op het ontwikkelen van studievaardigheden. Dit zijn immers vaardigheden waar je je hele leven lang plezier van hebt.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding kan een goede manier zijn om extra ondersteuning te krijgen. Door samen aan huiswerk te werken en hulp te krijgen bij het plannen en ontwikkelen van studievaardigheden, kan je kind meer vrije tijd hebben en beter presteren.

Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode gaan we aan de slag met het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige omgeving werken we samen met jouw kind aan het vergroten van de motivatie en zelfvertrouwen, totdat hij of zij zelfstandig weer verder kan.