Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Alphen aan den Rijn

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Alphen aan den Rijn of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Alphen aan den Rijn en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op meerdere locaties in Alphen aan den Rijn en omgeving, voorbeeld in de wijk ‘s-Molenaarsbuurt. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In Alphen aan den Rijn kun je voor huiswerkbegeleiding terecht bij de volgende locaties:

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
Elk weekend en alle schoolvakanties

Lyceo, Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt in Alphen aan den Rijn en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Alphen aan den Rijn en omgeving partnerships met Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo-, Bijlesnetwerk- of een Haags Studiepunt locatie in Alphen aan den Rijn of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Alphen aan den Rijn bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Alphen aan den Rijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

 

 

 

 

 

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie