Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Alphen aan den Rijn

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn?

Persoonlijke huiswerkbegeleiding in de omgeving van Alpen aan den Rijn

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Alphen aan den Rijn om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. 

Aanpak van Lyceo

Op onze vestiging ga je in een kleine groep aan de slag met je huiswerk of leerwerk. Dit doe je in een rustige omgeving zodat jij je volledig kunt concentreren. Er zijn verschillende huiswerkbegeleiders aanwezig die je kunnen helpen met het overhoren, maken van planningen of het controleren van je huiswerk. Door de persoonlijke studiebegeleiding krijg je vaardigheden aanleert waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

De methode achter de persoonlijke studiebegeleiding

Leerlingen werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren©-methode, die we hebben ontwikkeld met Tilburg University. Aan het begin van jouw persoonlijke studiebegeleiding gaan we daarom met elkaar in gesprek, zodat wij precies kunnen zien aan welke studievaardigheden we nog kunnen werken en wat jou motiveert.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Alphen aan den Rijn en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Alphen aan den Rijn waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Wij zijn te vinden in de buurten Zegersloot, Ridderbuurt, Oudshoorn, Lage Zijde, Berendrecht, Gouwsluis, Kerk en Zanen, Molenwetering en Rijnhaven. Woon jij net buiten Alphen aan den Rijn en kom je uit Nieuwkoop, Woubrugge, Bodegraven, Hazerswoude-Dorp of Ter Aar? Ook dan kan je na je laatste les bij ons terecht. Wij zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Alphen aan den Rijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.