Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Assen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Assen?

Persoonlijke studiebegeleiding in Assen

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Wil jij weten hoe je je leerwerk het beste aan kunt pakken?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Assen om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Meer weten over huiswerkbegeleiding van Lyceo in de omgeving van Assen?

Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we niet alleen aan het maken van je huiswerk, leren van je leerwerk of het inplannen van je projecten. Je ontwikkelt namelijk ook verschillende studievaardigheden waar je je leven lang plezier van hebt. Wij geloven dat iedere leerling uniek is. Daarom bieden wij persoonlijke studiebegeleiding aan. 

Aanpak van Lyceo

Voordat je aan het huiswerkbegeleiding traject begint stellen we jouw hulpvraag vast. Vanaf daar kunnen wij de begeleiding op jou persoonlijk afstemmen. We gaan uit van wat jij al weet en vanuit daar bouwen we verder. Hierbij maken wij gebruik van de eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met Tilburg University ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes. Hierdoor kun je ook altijd je vragen stellen aan onze begeleiders. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Assen en omgeving? 

Lyceo heeft zowel locaties op scholen, als eigen locaties. Bekijk hieronder al onze vestigingen:

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland