Huiswerkbegeleiding Assen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Assen?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Wil jij weten hoe je je leerwerk het beste aan kunt pakken?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Assen om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Assen en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Assen De Landen, De Stoepen, Vredeveld, Componistenbuurt, Veningerland, De Velden, Pittelo of Baggelhuizen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Dr. Nassau College locatie Quintus, uiteraard zijn de leerlingen van locatie Penta, Beilen, Norg, Aa en Hunze en ISK ook van harte welkom. In overleg kunnen leerlingen van de scholen Gomarus College, Vincent van Gogh Lyceum en Terra ook hier terecht.

Meer weten over huiswerkbegeleiding van Lyceo in de omgeving van Assen?

In onze huiswerkbegeleiding starten we altijd met een studievaardigheden- en motivatietest. Hiermee zien we precies welke studievaardigheden jouw kind al bezit en waar ze nog hulp bij kunnen gebruiken en weten we wat jouw kind motiveert. De studievaardigheden die de leerlingen leert tijdens de huiswerkbegeleiding nemen ze de rest van hun leven mee, in vervolgopleidingen maar later ook in hun werk.

Waarom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Huiswerkbegeleiding van Lyceo staat voor begeleiding bij het schoolwerk en persoonlijke en positieve aandacht voor iedere leerling. Met onze ondersteuning richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van uw kind.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ons kind volgt sinds een jaar meerdere keren per week de huiswerkbegeleiding van Lyceo. Er is o.a. aandacht voor het ontwikkelen van executieve functies zoals plannen en inschatten hoeveel tijd je nodig hebt voor bepaalde taken. Ook wordt er geoefend met doorzetten als iets moeilijk is en om je aandacht vast te houden bij je opdracht. De begeleiders zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd. Er is een fijne samenwerking met ouders door een dagelijkse overdracht en gesprekken verspreid over het jaar. Wij ervaren de huiswerkbegeleiding zeker als een waardevolle aanvulling!

Ouder van leerling met huiswerkbegeleiding