Huiswerkbegeleiding Culemborg

Huiswerkbegeleiding Culemborg: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Huiswerkbegeleiding volgen in Culemborg? Wil je graag ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk? Heb je extra hulp en uitleg bij verschillende vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is een slimme oplossing! Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Daarnaast besteden we ook aandacht aan je studievaardigheden om te zorgen dat je steeds zelfstandiger wordt.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Culemborg we huiswerkbegeleiding aanbieden.

huiswerkbegeleiding Culemborg

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Culemborg Beethovenlaan
  Heb je moeite met het maken en leren van het huiswerk? Kan jij je thuis niet goed concentreren of vind je het lastig om met je huiswerk te beginnen? Dan is de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia op het KWC iets voor jou. Wij bieden een rustige werkplek waar je zelfstandig aan de slag gaat met je huiswerk en vragen kan stellen wanneer nodig. De geleerde lesstof wordt overhoord door onze begeleiders en afgetekend in het huiswerkvolgsysteem.

  Daarnaast helpen wij je met het maken van planningen, het leren ‘leren’ en werken we gezamenlijk naar meer zelfstandigheid. Als je je hebt aangemeld voor onze huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan stellen we jouw persoonlijke doelen op.
  Als je eenmaal begonnen bent met de huiswerkbegeleiding is er regelmatig contact over jouw voortgang en stellen we eventueel onze doelen bij.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Nieuwegein Oosterlicht College
  Kost jouw huiswerk jou vaak veel tijd? Vind je het lastig om je schoolwerk te plannen of weet je niet precies hoe je moet leren voor een toets? Wij kunnen je helpen! Bij ons werk je in een rustige omgeving, waar we jou helpen met het plannen van het maak- en leerwerk en waar je inhoudelijke vragen kunt stellen. Ook leren we je studievaardigheden aan, zodat je je goed kunt voorbereiden op een toets. We bekijken samen het maakwerk en overhoren het leerwerk, zodat je leert te ontdekken wanneer je voldoende bent voorbereid. Ons doel is natuurlijk dat je je prestaties verbetert en dat je steeds zelfstandiger wordt, zodat je er na verloop van tijd alle vertrouwen in hebt het schoolwerk weer thuis te gaan doen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Max Studiepartner Nieuwegein Cals College
  Huiswerkbegeleiding is meer dan het maken van je huiswerk in een rustige ruimte. We werken samen met jou aan een op maat gemaakte planning, helpen met het structureren van het maak- en leerwerk en het verbeteren van de studievaardigheden. Alle taken worden overhoord en bekeken waardoor je ook zeker weet dat alles af is en goed geleerd en gemaakt is. Daarnaast geven we je vakinhoudelijke hulp indien nodig. Het doel van de huiswerkbegeleiding is het verbeteren van je prestaties, vergroten van je zelfvertrouwen, duidelijkheid en structuur creëren en verdere hulp bieden waar nodig, maar altijd met als einddoel om je zelfstandigheid te vergroten zodat je op een gegeven moment ook weer op eigen benen kan staan.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Utrecht Kromme Nieuwegracht
  Huiswerk maken hoort bij school. Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe plan je een toets in? Hoe leer je voor een proefwerk? En hoe combineer je dit op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je na schooltijd met de studiecoaches aan je huiswerk, het verbeteren van je studievaardigheden en je zwakke vakken. Het ondersteunen bij het plannen is hierbij ook erg belangrijk. We zorgen voor een goede leeromgeving waarbij leerlingen zich goed kunnen concentreren en hun huiswerk effectief kunnen maken. Onze studiecoaches zorgen voor een prettige sfeer, hebben een luisterend oor en kijken naar de individuele behoeftes van de leerling.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Erudio Gorinchem CS De Hoven Lyceum Oudehoven
  Een voordeel van huiswerkbegeleiding op de eigen schoollocatie volgen, is dat je in jouw vertrouwde omgeving blijft. Met alle middelen bij de hand, kan je aan de slag. De huiswerkbegeleiding wordt aangeboden in vaste lokalen in een rustige omgeving en in kleine groepen. Je resultaten en vorderingen worden in ons eigen leerlingvolgsysteem bijgehouden. Aan het begin van de middag wordt afgesproken waar die dag aan gewerkt wordt. Naast aandacht voor het inplannen van het huiswerk, het nakijken en overhoren, wordt er ook gekeken naar aandachtsvakken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Erudio Gorinchem CS De Hoven Uilenhof
  Hoe leer ik voor een toets? Hoe maak ik een planning of een samenvatting? Huiswerkbegeleiding van Erudio op de Uilenhof helpt jou hierbij! We stellen bij de start van de begeleiding samen met je ouders persoonlijke doelen op, waar je mee aan de slag gaat. Naast het maken van het huiswerk en het goed voorbereiden van de toetsen, staat het aanleren van duurzame studievaardigheden centraal. De begeleiders zijn zorgvuldig getraind en bezitten over vakinhoudelijke kennis over de leerstof. Hierdoor kan je bij ons terecht voor al je vragen. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen via ons leerlingvolgsysteem. Samen met jou zorgen we ervoor dat er weer grip komt op je schoolwerk!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Amersfoort Nieuwe Eemland
  Heb je hulp nodig bij het organiseren van je huiswerk? Juffrouwjulia staat voor je klaar om je te helpen! Tijdens de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia maken we samen een duidelijke, haalbare planning. Je toetsen worden voorbereid en overhoord, maakwerk wordt gemaakt en nagekeken en je kan vakinhoudelijke vragen stellen. We leren je plannen en effectief leren. Zo werken we aan je zelfstandigheid.
  We onderhouden contact met je ouders, via ons leerlingvolgsysteem en via telefoon en e-mail. Jaarlijks organiseren we ook een aantal ouderavonden. We vinden het belangrijk om korte lijntjes te onderhouden, om jou beter te kunnen begeleiden.
  Naarmate naar de tijd vordert krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheid, want we werken richting zelfstandigheid. We bekijken je studievaardigheden en bieden je nieuwe methodes als het nodig is, ook kijken we samen toetsen met je in, want van je fouten kan je leren. En doordat je bij ons ook leert plannen, groeit je zelfredzaamheid.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Culemborg

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Maak je ambities waar!

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Culemborg aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.