Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Culemborg

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Culemborg?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Culemborg stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou (weer) plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo? 

  • Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je Duits huiswerk?
  • Wil jij je graag laten overhoren voor je scheikunde proefwerk?
  • Wil jij leren hoe je het best je economie huiswerk in kunt plannen?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale uitkomst. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. 

Persoonlijke studiebegeleiding 

Wij geloven erin dat iedere leerling uniek is. Wat voor de een heel motiverend werkt, werkt voor de ander juist averechts. Daarom gaan wij van te voren met jou in gesprek. Aan de hand van een intakegesprek met jou en jouw ouders/verzorgers maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek voor jouw doelstellingen en wensen wordt samengesteld. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Culemborg en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op meerdere locaties in Culemborg en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt, zoals in de wijken Hoge Prijs, Molenzicht, Terweijde en Voorkoop. Woon jij net buiten Culemborg zoals in Beusichem, Schoonrewoerd, Geldermalsen, Vianen of Huiten? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en Juffrouwjulia in Culemborg – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Culemborg een partnership met Juffrouwjulia en Erudio. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo-, een Juffrouwjulia- of een Erudio locatie in Culemborg kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Culemborg bij jou in de buurt!

Ervaring van ouders

‘Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 HAVO, was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en wij waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 HAVO, nog belangrijker: Hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken, variatie in leerstrategieën.
Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.
De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning gecreëerd voor Quint en onszelf.”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Culemborg? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.