Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Culemborg

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Culemborg?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Culemborg stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou (weer) plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Culemborg en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Culemborg Oost, West, Binnenstad, Goilberdingen, Ter Weijde Statenliedenbuurt, Parijsch Landzicht of Voorkoop en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Koningin Wilhelmina College in de Ter Weijde buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Culemborg. Deze locatie is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen De Kom-Linawijs en O.R.S. Lek.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Wat is huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding is beschikbaar voor leerlingen van alle leerjaren en niveaus. Jij kan na school naar ons toe komen om het huiswerk te maken. Onze begeleiders helpen met planning, leren en het aanbrengen van structuur. Er is ook ruimte om te overhoren voor toetsen en proefwerken. Ons doel is om tijdens de begeleiding al het huiswerk af te ronden. Zo kan jij efficiënt aan de slag met het huiswerk en krijg je de benodigde ondersteuning om beter te leren.

Voordelen huiswerkbegeleiding

Er zitten verschillende voordelen aan huiswerkbegeleiding:

  • Het is makkelijker om huiswerk te plannen.
  • Je kind heeft het huiswerk op tijd af.
  • Er is meer vrije tijd.
  • Je kind krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Er is weinig tot geen stress meer.

Door huiswerkbegeleiding krijgt je kind de structuur en ondersteuning die nodig is om efficiënt aan het huiswerk te werken en om beter te leren. Zo kan je kind zich beter concentreren op het huiswerk en heeft hij of zij meer tijd om te ontspannen en te genieten van vrije tijd.

Ervaring van ouders

‘Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 HAVO, was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en wij waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 HAVO, nog belangrijker: Hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken, variatie in leerstrategieën.
Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.
De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning gecreëerd voor Quint en onszelf.”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Culemborg? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.