Huiswerkbegeleiding Helmond

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Helmond?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Helmond halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Helmond?

Kom jij uit de omgeving Helmond Binnenstad, Noord, Brandevoort, ’t Hout, Brouwhuis, Rijpelberg, Oost, Stiphout en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Helmond en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Carolus Borromeus, Eindhoven Stedelijk College en Dr.-Knippenberg.

Hoe gaat het er aan toe tijdens de persoonlijke studiebegeleiding?

Na je laatste les kom je naar ons toe. Soms is dat bij jou in school en soms is dat op een van onze zelfstandige locaties. Wij helpen je ’s middags met je huiswerk. Onze huiswerkbegeleiders helpen je bij het aanleren van vaardigheden als plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Ook helpen we bij het voorbereiden en nakijken van toetsen en leren we je zelfstandig en gestructureerd te werken.

Positieve gevolgen

In een kleine, rustige groep krijgt iedereen de aandacht en ondersteuning krijgen die nodig is om zich op zijn werk te concentreren. Tijdens het huiswerkbegeleiding is er alle ruimte om vragen te stellen, maar vooral ook om in een rustige ruimte vol focus aan de slag te gaan met al het leer- en maakwerk.