Huiswerkbegeleiding Hoorn

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Hoorn?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Hoorn omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Hoorn en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd, Risdam, Grote Waal, Bangert en Oosterpolder, Noord of Binnenstad en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Tabor College Werenfridus tussen Hoorn en Kersenboogerd.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Op zoek naar extra structuur en hulp? Huiswerkbegeleiding op een van onze locaties kan je helpen de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je vragen stellen over de stof om er zeker van te zijn dat je het werk onder de knie hebt. Ook richten we ons op het verbeteren van studievaardigheden, zoals Leren Leren en je Hoofd, Hart en Lijf in balans houden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Bij huiswerkbegeleiding maken leerlingen zoveel mogelijk huiswerk. We gebruiken oefeningen en voorbeeldmaterialen van Lyceo Leren Leren ©, een unieke leermethode. Een overzichtelijke planner houdt doelen, weekplannen, leervorderingen en reflecties bij. Onze begeleiders geven niet alleen tips, quizzen en bespreken opdrachten, maar helpen ook met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van een planning. Zo kun je zo efficiënt mogelijk aan je huiswerk beginnen.