Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Kampen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Kampen?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Kampen omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Kampen en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Kampen, Cellesbroek, IJsselmuiden, Binnenstad, Losselanden, Flevowijk, Brunnepe of De Maten en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Ichthus College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Kampen. Deze locatie is gevestigd op de Drijbersingel in Zwolle. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Almere College en SGM Pieter Zandt.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Meer weten over huiswerkbegeleiding in de omgeving van Kampen?

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij efficiënter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van economie tot aan geschiedenis naar Nederlands. Tijdens onze studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Hoe werkt persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo?

In een kleine groep ga jij aan de slag met je leer- en maakwerk van die week. Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met Tilburg University ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de perfecte begeleiding op maat aanbieden.