Huiswerkbegeleiding Lisse

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Lisse?

Huiswerkbegeleiding in Lisse

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Lisse omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Meer weten over huiswerkbegeleiding in de omgeving van Lisse? 

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij efficiënter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van bedrijfseconomie tot aan scheikunde naar geschiedenis. Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen én betere leervaardigheden hebt. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer tijdens de huiswerkbegeleiding want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Hoe werkt persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo?

In een kleine groep ga jij aan de slag met je leer- en maakwerk van die week. Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de perfecte begeleiding op maat aanbieden.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Lisse en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Lisse en omgeving. Daarnaast hebben wij een eigen vestigingen in de buurt van Lisse waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Zo zijn wij in Lisse bereikbaar voor leerlingen uit de buurt Poelpolder, Meerzicht en Oranjewijk. Woon jij buiten Lisse? Zoals in Nieuw-Vennep, Hillegom of De Zilk? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.