Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Oudenbosch

Persoonlijke studiebegeleiding in Oudenbosch

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Oudenbosch om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Oudenbosch en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Oudenbosch, Oud Gastel, Stampersgat, Hoeven of Bosschenhoofd en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Markland College, vijf minuten lopen vanaf het station. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Oudenbosch. Deze locatie is gevestigd op de Admiraal Lonckestraat in Roosendaal. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben ook leerlingen van de school Curio Prinsentuin die na hun laatste les bij ons komen om huiswerkbegeleiding te volgen.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Oudenbosch bij Lyceo?

Op de middagen kan je kind bij ons huiswerkbegeleiding krijgen. Onze begeleiders helpen jouw kind bij het leren van studievaardigheden, zoals plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen ook bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en leren je kind hoe ze zelfstandig en gestructureerd kunnen werken.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo? 

Op onze vestigingen staan onze vestigingsmanagers en ervaren, enthousiaste begeleiders klaar. We kiezen bewust voor studenten, omdat zij dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan. Onze begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven.