Huiswerkbegeleiding Waalwijk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Waalwijk?

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Waalwijk huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van biologie tot aan geschiedenis naar Duits. Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Meer weten over onze persoonlijke aanpak?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Waalwijk? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in de omgeving van Waalwijk. Daarbij hebben wij een aantal eigen vestigingen in de regio van Waalwijk waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Zo ook als je uit de buurt Baardwijk, Laageinde, Bloemenoord, Zanddonk, Meerdijk, Driessen of Besoijen komt. Woon je niet in Waalwijk maar in Kaatsheuvel, Drunen of Drongelen? Ook dan kun je na je laatste les bij ons terecht.