Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zoetermeer

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zoetermeer?

Lyceo biedt op verschillende scholen en eigen vestigingen in en om Zoetermeer huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zoetermeer en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Zoetermeer Centrum, Buytenwegh De Leyens, Meerzicht, Noordhove-Seghwaert. Oosterheem of Rokkeveen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Picasso Lyceum in de Rokkeveen buurt.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zoetermeer. Deze locatie is gevestigd op de Damlaan in Leidschendam. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen op onze zelfstandige vestiging in Leidschendam leerlingen van onder andere het Oranje Nassau College, Erasmuscollege, Pleysiercollege en het Alfrink College na hun laatste les naar ons toe voor huiswerkbegeleiding.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Hoe werkt persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo?

Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken en plannen van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en leer je voor je opkomende toetsen. Je kan vragen stellen en overhoord worden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Binnen een kleine groep, in een rustige omgeving, kan iedereen zich volledig concentreren op werkzaamheden en kan de begeleider alle aandacht en ondersteuning geven die jij op dat moment nodig hebt. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je vragen stellen, wordt je overhoord en wordt zelfs het maakwerk gecontroleerd om te kijken of je de stof goed begrijpt.

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten