Is huiswerkbegeleiding iets voor jou? Loop nu vrijblijvend een week mee!

Kun jij wel wat extra ondersteuning gebruiken bij het maken van je huiswerk en het leren van toetsen? En wil jij graag weten of huiswerkbegeleiding iets voor jou is? Loop dan nu gratis een week mee in de huiswerkbegeleiding op onze vestiging in Den Bosch. Zo krijg jij een perfect inkijkje in hoe het eraan toe gaat tijdens onze begeleiding.

Hoe werkt het?

Meld je geheel vrijblijvend aan via het formulier op deze pagina. Vervolgens maakt de vestigingsmanager een afspraak met je voor een eerste kennismakingsgesprek. Als ouder ben je tijdens dit gesprek ook van harte welkom. Met de vestigingsmanager spreek je af op welke dagen je zult meelopen die week. Ben je na de meeloopweek enthousiast geworden over de huiswerkbegeleiding? Dan plant de vestigingsmanager daarna een intakegesprek met je in. Is het toch niks voor jou? Geen probleem, je zit nergens aan vast!

Wat is huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat leerlingen goed bijblijven en de behandelde stof goed verwerken. Tijdens de begeleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof, controleren wij of je het leerwerk goed kent en focussen we op het aanleren van studievaardigheden. Als aanvulling op huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot ons online leerplatform: Lyceo Oefenen!

Meld je aan voor een gratis meeloopweek in Den Bosch
Een middag huiswerkbegeleiding: van begin tot eind

De locatie

Vul het formulier hierboven in of neem direct contact op met onderstaande vestiging in Den Bosch.

Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch – Maaslandstraat

Maaslandstraat 2a 5211VE Den Bosch
Henry van Eijndhoven
073 - 61 46 781
henry@csb-studiebegeleiding.nl

Meer informatie over deze vestiging