Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Dat is wat wij leerlingen meegeven. We leren ze plannen of helpen bij dat ene lastige vak. We bieden structuur, als dat thuis even ontbreekt. Onze missie is leerlingen vertrouwen te geven zodat zij succes ervaren op hun eigen niveau en leren met plezier.

Over Lyceo

Groot in persoonlijke aandacht. Bij Lyceo staat de leerling centraal, we benadrukken de sterke kanten en werken samen aan verbeterpunten. We zorgen ervoor dat leerlingen met zoveel mogelijk plezier werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Lyceo Extra

Als partner van het onderwijs leveren wij graag onze bijdrage aan het bevorderen van kansengelijkheid. Zowel binnen als buiten de school zetten onze medewerkers zich dan ook met hart en ziel in om leerlingen, voor wie toegang tot de reguliere ondersteuning om diverse redenen moeilijk is, begeleiding te bieden.

Partners van Lyceo

Lyceo maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen. In de begeleiding en ontwikkeling van onze trainers en het lesmateriaal werkt Lyceo nauw samen met vooraanstaande universiteiten.

Hoofd Hart Lijf

Betere cijfers halen doe je niet alleen met je hoofd. Hoofd, hart en lijf moeten in balans zijn. Omdat we weten dat dit zo belangrijk is, besteden we hier in onze begeleiding veel aandacht aan.

Reviews

Elk schooljaar vragen wij onze leerlingen en hun ouders/verzorgers naar de ervaringen met Lyceo. Wat vinden zij van onze begeleiders? Zijn zij tevreden over de communicatie? En zorgt de begeleiding voor verbetering?

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie