Studiekring Amsterdam – Geert Groote College

Amsterdam Geert Groote College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Amsterdam Zuid heeft Studiekring een vestiging in het Geert Groote College. Hier kunnen leerlingen terecht als ze een steuntje in de rug nodig hebben bij het maken van het huiswerk. In de school zelf hebben wij beschikking over drie eigen lokalen waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven. Het Geert Groote College staat open voor alle leerlingen uit de omgeving die extra ondersteuning kunnen gebruiken, dus ook als je niet op het Geert Groote zit ben je van harte welkom! Wij bieden ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Lizzy Scheepers

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Geert Groote College in Amsterdam zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Studiekring Amsterdam – Geert Groote College
 • Frederik Roeskestraat 84
 • 1076ED Amsterdam
 • Lizzy Scheepers
 • Vestigingsmanager
020 238 41 27

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Ons telefoonnummer is 020 238 41 27.

Lokalen in school
In het Geert Groote College heeft Studiekring drie lokalen ter beschikking aan de waterkant, waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding wordt je samen met je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek, zodat jij precies weet wat Studiekring is en de Vestigingsmanager een plan kan maken dat op jou is afgestemd.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:30
 • 15:00 - 18:30
 • 15:00 - 18:30
 • 15:00 - 18:30
 • 15:00 - 18:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Amsterdam kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het effectief plannen van je huiswerk en leren van toetsen? Zou jij hier wat extra hulp en aandacht bij willen krijgen? Kom dan langs voor huiswerkbegeleiding! Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat je weer controle krijgt over je huiswerk, waardoor je betere cijfers haalt.

  Bijles

  Heb jij moeite met één of meerdere vakken? Krijg je de stof maar niet onder de knie of loop je achter? Met één of twee uur bijles per week van een deskundige docent krijg jij weer grip op de lesstof en werk je eventueel opgelopen achterstanden weg. Dit vergroot je zelfvertrouwen en levert betere cijfers op!

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Dan is studiecoaching iets voor jou. Bij studiecoaching ligt de nadruk op het leren plannen. Met één uur in de week heb jij die extra hulp en aandacht die jij nodig hebt. Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar is er thuis niet genoeg ruimte om geconcentreerd aan de slag te gaan? Zoek jij daarvoor een rustige plek? Kom dan langs bij huiswerkklas! 'S middags werk je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen onder toezicht van coach aan je huiswerk. Dan heb je daarna tijd voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is een grote stap voor veel leerlingen. Deze training is speciaal voor brugklassers die goed voorbereidt deze nieuwe periode in willen gaan. Met handige tips van onze ervaren coaches maak jij een goede start op je nieuwe school! Meer weten? Voor meer informatie kun je met onze Vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Word jij snel zenuwachtig als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Bereidt jij je altijd goed voor, maar komt daar niet het gewenste resultaat uit? Dan kan je bij faalangstreductietraining terecht. In zes bijeenkomsten van 45 minuten zorgen we voor grip op je faalangst. We werken aan een gezamenlijk doel: vol vertrouwen aan een presentatie, toets of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.