Lyceo Arnhem – Lorentz Lyceum

Arnhem Lorentz Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Arnhem heeft Lyceo een vestiging op het Lorentz Lyceum aan de Metamorfosenallee, waar wij al ruim twaalf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die niet op het Lorentz Lyceum zitten, zijn hier van harte welkom voor extra ondersteuning. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Kristie Gerrits

Vestigingsmanager

Mijn naam is Kristie Gerrits en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo op het Lorentz Lyceum. Ik heb bijna mijn bachelor van de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond en ik wil mijn opgedane kennis en ervaring hiervan toepassen in de begeleiding van de leerlingen.
Samen met mijn begeleiders zorgen we voor een rustige en positieve werksfeer, waarin leerlingen zich thuis voelen en studievaardigheden aanleren waardoor ze uiteindelijk zelfstandig kunnen leren en plannen. Hierbij vinden wij persoonlijke aandacht ook essentieel tijdens de begeleiding.

 • Lyceo Arnhem – Lorentz Lyceum
 • Metamorfosenallee 100
 • 6843HX Arnhem
 • Kristie Gerrits
 • Vestigingsmanager
+31623382470

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben voor een goede schoolcarrière. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 026 303 04 66

Twee lokalen op school
Op het Lorentz Lyceum beschikt Lyceo over twee lokalen waar je meteen na je laatste les kunt aanschuiven om je huiswerk te maken en te leren.

Het intakegesprek
Voordat je start met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager goed advies geven over een begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 14:45 - 17:45
 • 14:45 - 17:45
 • 14:45 - 17:45
 • 14:45 - 17:45
 • 14:45 - 17:45
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Arnhem kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het effectief plannen van huiswerk of leren van toetsen? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je met plannen, kan je al je vragen stellen over de sof en controleren we of je het leerwerk goed kent. Dit zorgt voor minder stress, meer vrije tijd en betere resultaten!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je makkelijker af dan andere. Heb jij moeite met een bepaald vak en zou je daarbij geholpen willen worden? Meld je dan aan voor bijles! Je krijgt persoonlijke een-op-een begeleiding, waardoor je dat moeilijke vak zo onder de knie hebt.

  Studiecoaching

  Wil jij graag een extra steuntje in de rug bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching iets voor jou! Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk centraal, waardoor de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen groeien. Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar is het thuis te rumoerig om dat goed te doen? Zou jij graag een plek willen waar je rustig en geconcentreerd met je huiswerk aan de slag kan? Kom dan langs bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je in de middag onder toeziend oog van een coach je huiswerk, zodat je tijd overhoudt voor leukere dingen. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Als je naar de brugklas gaat, krijg je te maken met veel nieuwe dingen: een nieuwe school, andere leraren, nieuwe klasgenoten en een lesrooster. Dit is leuk, maar vaak ook erg spannend. Deze speciale training helpt je op weg in deze nieuwe periode. Met studievaardigheden en praktische tips van onze coaches maak jij een goede start op je nieuwe school! Interesse? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangstraining

  Bereid jij je altijd goed voor, maar vallen de resultaten tegen? Heb jij veel last van zenuwen als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Wij kunnen je helpen met faalangstreductietraining. Tijdens de training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten krijg je zo grip op je faalangst! Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.