Studiekring Arnhem – Lorentz Lyceum

Arnhem Lorentz Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Arnhem heeft Studiekring een vestiging op het Lorentz Lyceum aan de Metamorfosenallee, waar wij al ruim twaalf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die niet op het Lorentz Lyceum zitten, zijn hier van harte welkom voor extra ondersteuning. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 14.45 tot 17.45 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Klara Rijs

Vestigingsmanager

Mijn naam is Klara Rijs en ik heb Logopedie en Global Health gestudeerd. Ik heb ervaring opgedaan in het onderwijs tijdens mijn functie als projectcoördinator waarbij ik projecten organiseerde op middelbare scholen om leerlingen bewust te maken van wat er zoal speelt in de wereld. Ik streef bij Studiekring naar goed contact met leerlingen, ouders en docenten zodat we samen kunnen werken aan een succesvolle schoolperiode. Persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit staan hierin centraal.

  • Studiekring Arnhem – Lorentz Lyceum
  • Metamorfosenallee 100
  • 6843HX Arnhem
  • Klara Rijs
  • Vestigingsmanager
026 303 04 66

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben voor een goede schoolcarrière. Onze vestigingsmanager Klara en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Doordeweeks zijn wij geopend van maandag tot vrijdag van 14.45 tot 17.45 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 026 303 04 66

Twee lokalen op school
Op het Lorentz Lyceum beschikt Studiekring over twee lokalen waar je meteen na je laatste les kunt aanschuiven om je huiswerk te maken en te leren.

Het intakegesprek
Voordat je start met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring precies inhoudt en kan Klara goed advies geven over een begeleiding die bij jou past.

Op deze vestiging in Arnhem kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met het effectief plannen van huiswerk of leren van toetsen? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je met plannen, kan je al je vragen stellen over de sof en controleren we of je het leerwerk goed kent. Dit zorgt voor minder stress, meer vrije tijd en betere resultaten!

Bijles

Sommige vakken gaan je makkelijker af dan andere. Heb jij moeite met een bepaald vak en zou je daarbij geholpen willen worden? Meld je dan aan voor bijles! Je krijgt persoonlijke een-op-een begeleiding, waardoor je dat moeilijke vak zo onder de knie hebt.

Studiecoaching

Wil jij graag een extra steuntje in de rug bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching iets voor jou! Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk centraal, waardoor de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen groeien. Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jij goed zelfstandig werken, maar is het thuis te rumoerig om dat goed te doen? Zou jij graag een plek willen waar je rustig en geconcentreerd met je huiswerk aan de slag kan? Kom dan langs bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je in de middag onder toeziend oog van een coach je huiswerk, zodat je tijd overhoudt voor leukere dingen. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Brugklastraining

Als je naar de brugklas gaat, krijg je te maken met veel nieuwe dingen: een nieuwe school, andere leraren, nieuwe klasgenoten en een lesrooster. Dit is leuk, maar vaak ook erg spannend. Deze speciale training helpt je op weg in deze nieuwe periode. Met studievaardigheden en praktische tips van onze coaches maak jij een goede start op je nieuwe school! Interesse? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Faalangstraining

Bereid jij je altijd goed voor, maar vallen de resultaten tegen? Heb jij veel last van zenuwen als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Wij kunnen je helpen met faalangstreductietraining. Tijdens de training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten krijg je zo grip op je faalangst! Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie