Lyceo Bergschenhoek – Wolfert Lyceum

Bergschenhoek Wolfert Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Bergschenhoek heeft Lyceo een vestiging op het Wolfert Lyceum aan de Boterdorpseweg, waar wij sinds acht jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die niet op het Wolfert Lyceum zitten, zijn hier van harte welkom. Op deze vestiging kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Verder bieden wij op deze vestiging ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij ook examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Bergschenhoek – Wolfert Lyceum
 • de Zijde 5
 • 2662EB Bergschenhoek
 • Chloe Ginter
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Wij helpen graag leerlingen die extra begeleiding kunnen gebruiken. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te hulp te schieten bij de huiswerk. Via de telefoon zijn wij bereikbaar met het nummer 010 313 62 65.

  Lokaal op school
  Normaal heeft Lyceo beschikking over een lokaal op het Wolfert Lyceum, maar wegens de verbouwing zijn we tijdelijk gevestigd in de dependance. Dit is een rustige plek waar leerlingen aan de slag kunnen met hun huiswerk.

  Het intakegesprek
  Voordat je start met huiswerkbegeleiding komen jij en je ouder(s) langs op intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over een bij jou passende begeleiding.

  Chloe Ginter

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Chloe Ginter en ik ben de Vestigingsmanager. Samen met mijn team sta ik voor de leerlingen klaar. Ik vind het belangrijk om iemand in zijn/haar kracht te zetten door te verbinden, luisteren en aan te pakken op een oplossingsgerichte manier.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

  Bijles

  Bijles

  Heeft je zoon of dochter moeite met een bepaald vak? Dan is bijles wellicht de juiste oplossing! Tijdens onze bijles geeft een vaste begeleider jouw kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt hem of haar bij het voorbereiden van toetsen. Onze bijlessen zijn zowel op locatie als online te volgen en zijn flexibel in te plannen.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschool bijles bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Zoek jij een rustige werkplek waar je geconcentreerd aan de slag kan, omdat het thuis te onrustig is? Kom dan langs voor huiswerkklas. Tijdens huiswerkklas maak je 's middags in een groepje van 15 tot 20 leerlingen je huiswerk onder toezicht van een coach. Zo heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De brugklas is voor veel leerlingen een spannend begin van een nieuwe periode. Deze training is speciaal voor brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn. Met handige praktische tips en studievaardigheden van onze ervaren docenten maak jij een goede start op je nieuwe school! Meer weten? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart