Lyceo Bergschenhoek – Wolfert Lyceum

Bergschenhoek Wolfert Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Bergschenhoek heeft Lyceo een vestiging op het Wolfert Lyceum aan de Boterdorpseweg, waar wij sinds acht jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die niet op het Wolfert Lyceum zitten, zijn hier van harte welkom. Op deze vestiging kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Verder bieden wij op deze vestiging ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij ook examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Chloe Ginter

Vestigingsmanager

Mijn naam is Chloe Ginter en ik ben de Vestigingsmanager. Samen met mijn team sta ik voor de leerlingen klaar. Ik vind het belangrijk om iemand in zijn/haar kracht te zetten door te verbinden, luisteren en aan te pakken op een oplossingsgerichte manier.

 • Lyceo Bergschenhoek – Wolfert Lyceum
 • de Zijde 5
 • 2662EB Bergschenhoek
 • Chloe Ginter
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra begeleiding kunnen gebruiken. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te hulp te schieten bij de huiswerk. Via de telefoon zijn wij bereikbaar met het nummer 010 313 62 65.

Lokaal op school
Normaal heeft Lyceo beschikking over een lokaal op het Wolfert Lyceum, maar wegens de verbouwing zijn we tijdelijk gevestigd in de dependance. Dit is een rustige plek waar leerlingen aan de slag kunnen met hun huiswerk.

Het intakegesprek
Voordat je start met huiswerkbegeleiding komen jij en je ouder(s) langs op intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over een bij jou passende begeleiding.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bergschenhoek kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk? Krijg je het vaak niet op tijd af? Of wil je weten hoe je effectief kan leren voor je toetsen? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding leer je hoe je moet plannen, kan je vragen stellen over de stof en wordt het werk dat je moet leren overhoord, zodat je zeker weet dat je het goed kent. Dit levert minder stress en betere resultaten op!

  Bijles

  Heb jij moeite met één of meerdere vakken en zou jij daar graag begeleiding in krijgen? Dan is bijles wat voor jou. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en verwerken, waardoor het een stuk makkelijker wordt om betere cijfers te halen. Zo kom jij het schooljaar succesvol door!

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan biedt studiecoaching de oplossing. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarin niet vakinhoudelijke kennis, maar het aanleren van studievaardigheden centraal staat. De nadruk ligt hierbij op het plannen, herhalen en structureren van je werk. Hier heb je je hele leven profijt van! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Zoek jij een rustige werkplek waar je geconcentreerd aan de slag kan, omdat het thuis te onrustig is? Kom dan langs voor huiswerkklas. Tijdens huiswerkklas maak je 's middags in een groepje van 15 tot 20 leerlingen je huiswerk onder toezicht van een coach. Zo heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De brugklas is voor veel leerlingen een spannend begin van een nieuwe periode. Deze training is speciaal voor brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn. Met handige praktische tips en studievaardigheden van onze ervaren docenten maak jij een goede start op je nieuwe school! Meer weten? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je hoort dat er een presentatie of toets aankomt? Haal je, ondanks je goede voorbereiding, niet het gewenste resultaat? Dan kunnen wij je helpen met faalangstreductietraining. Tijdens deze training leer je in zes bijeenkomsten van 45 minuten wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je er goed mee kunt omgaan. Zo krijg jij snel controle over je faalangst! Meer weten over deze training? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.