Lyceo Best -
Heerbeeck College

Tess Nijssen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Tess Nijssen en na het afronden van mijn pedagogische opleiding en meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende zorginstellingen, heb ik besloten om vestigingsmanager te worden bij Lyceo. Het is belangrijk voor leerlingen om een veilige en rustige omgeving te hebben, waarin zij zich vrij voelen. Die creëer ik graag, samen met mijn team van enthousiaste en competente begeleiders. Ik kijk ernaar uit om samen met jou, de school en je kind aan de slag te gaan!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Best

De lijntjes tussen school en Lyceo zijn kort, de mentor van de leerling en de coördinator van Lyceo vinden elkaar snel. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met jouw kind en jou als ouder, zodat we een volledig beeld van jouw kind hebben en daarop de begeleiding kunnen aanpassen. Bovendien stellen wij de persoonlijke ontwikkeling van jouw zoon of dochter voorop. Je kind krijgt van ons de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft om zich fijn te voelen tijdens de begeleiding, en om meer vertrouwen te krijgen in zichzelf.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Het Lyceo Examenjaar

Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

Vestiging op kaart