Lyceo Best – Heerbeeck College

Best – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Heerbeeck College in Best verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding. Op een rustige en fijne plek kan jij na school aan de slag gaan met je huiswerk. Onze begeleiders doen er alles aan om jou het zelfvertrouwen en de vaardigheden te geven om de beste resultaten te halen op school. Bovendien bieden wij bijles aan, wanneer je extra hulp nodig hebt bij een specifiek vak. De aanpak van Lyceo helpt jou zo om het beste uit jezelf te halen! 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Best – Heerbeeck College
 • Willem de Zwijgerweg 150
 • 5684SL Best
 • Tess Nijssen
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Best

  De lijntjes tussen school en Lyceo zijn kort, de mentor van de leerling en de coördinator van Lyceo vinden elkaar snel. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met jou en je ouders, zodat we volledig beeld van jou hebben en daarop de begeleiding kunnen aanpassen. Bovendien stellen wij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je krijgt van ons de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om je fijn te voelen tijdens de begeleiding, en om meer vertrouwen te krijgen in jezelf.

  Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

  Tess Nijssen

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Tess Nijssen en na het afronden van mijn pedagogische opleiding en meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende zorginstellingen, besloten om vestigingsmanager te worden bij Lyceo. Het is belangrijk voor leerlingen om een veilige en rustige omgeving te hebben, waarin zij zich vrij voelen. Die creëer ik graag, samen met mijn team van enthousiaste en competente begeleiders. Ik kijk er naar uit om samen met en u, de school en uw kind aan de slag te gaan!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart