Check5 – Roermond

Huiswerkbegeleiding in Roermond – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Check5 Roermond heeft een grote ruimte in Het Ontmoetingscentrum in de binnenstad van Roermond. Hier bieden we verschillende diensten aan, als bijles, faalangsttraining of huiswerkbegeleiding. Bij ons kan iedere leerling rustig huiswerk komen maken op maandag tot vrijdag van 14.45 tot 18.30 uur. 

Esther Adema

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Esther Adema en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Check5. Eerst als huiswerkbegeleider, bijlesdocent en examentrainer en sinds dit schooljaar als vestigingscoördinator. Ik haal veel energie uit het helpen en ondersteunen van leerlingen en vind het fijn om het zelfvertrouwen van leerlingen te zien groeien. Dankzij mijn ervaring als begeleider kan ik goed inschatten wat een leerling nodig heeft. Wij leveren namelijk altijd maatwerk. Neem dus gerust contact met mij op voor advies!

  • Check5 – Roermond
  • Minderbroederssingel 15 F
  • 6041KG Roermond
  • Esther Adema
  • Vestigingscoördinator
+31631631383

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Roermond

Midden in het oude stadscentrum van Roermond zit de vestiging Check5 Roermond. Hier helpen wij leerlingen uit Roermond en omgeving met hun huiswerk. We helpen je niet alleen met je prestaties, maar ook met je zelfvertrouwen. Ons docententeam staat 5 dagen per week voor je klaar. Bij de huiswerkbegeleiding helpen we je met het maken en uitvoeren van een planning en met het aanbrengen van structuur in je werk. Zo zorg je ervoor dat je huiswerk grotendeels af is wanneer je thuis komt en hou je tijd over om leuke dingen te doen! Als je een bepaald vak erg lastig vindt, is bijles misschien wat voor jou. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste begeleiding is! De vestiging is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14:30 tot 18:30 uur. 

Op deze vestiging in Roermond kan je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Begeleid huiswerk maken bij Check5. Dat is 2 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

Bijles

Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

Faalangsttraining

Uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangsttraining iets voor jou. In 10 weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je spanningen en zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. Zo ga je in de toekomst iedere toets of presentatie vol zelfvertrouwen tegemoet.

Brugklastraining

Als je naar de brugklas gaat komen er allemaal dingen op je af. Een nieuw schoolgebouw, andere klasgenoten, leraren en vakken. Je hebt ineens een rooster. Dit zijn leuke veranderingen, maar ook spannend. Deze speciale brugklastraining bereidt brugklassers voor op deze nieuwe periode in hun leven. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, waar je jouw hele schoolperiode profijt van hebt.

Studiecoaching

Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie