Check5 Sittard – Wilhelminastraat

Huiswerkbegeleiding in Sittard – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Vlak bij het station Sittard, aan de Wilhelminastraat ligt Check5 Sittard. Hier helpen wij leerlingen met het maken van hun huiswerk. Onze deuren staan open voor leerlingen uit elk leerjaar op ieder niveau. Door persoonlijke begeleiding en aandacht halen we het beste uit jou middelbare schooltijd! Iedere maandag tot vrijdag van 14.45 tot 18.30 zijn wij geopend. 

Maud Koolen

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Maud en ik ben de vestigingscoördinator van Check5 in Sittard. Om elke leerling zo goed mogelijk te kunnen begeleiden werk ik samen met een team van enthousiaste begeleiders en samen hebben wij veel uiteenlopende kennis in huis. In onze begeleiding staat een positieve, persoonlijke benadering centraal en bieden we de handvatten die een leerling nodig heeft om uiteindelijk ook zelfstandig het schoolwerk op te kunnen pakken.

  • Check5 Sittard – Wilhelminastraat
  • Wilhelminastraat 51
  • 6131KM Sittard
  • Maud Koolen
  • Vestigingscoördinator
+31611704276

Op deze vestiging in Sittard kan je terecht voor:

Bijles

Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

Studiecoaching

Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.

Faalangsttraining

Uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangsttraining iets voor jou. In 10 weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je spanningen en zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. Zo ga je in de toekomst iedere toets of presentatie vol zelfvertrouwen tegemoet.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie