AFTER’S COOL Delft -
Koornmarkt

Sam Bliek

Vestigingsmanager

Mijn naam is Sam Bliek, vestigingsmanager van de AFTER’S COOL locatie in Delft. Samen met mijn team van gedreven en leuke begeleiders gaan wij iedere dag aan de slag om deze wensen in vervulling te laten gaan. Na een studie psychologie en heel wat uren begeleiden en bijlessen, ben ik vanaf nu standaard te vinden aan de Koornmarkt. Deze locatie heeft een huiselijke sfeer waar iedere leerling welkom is voor bijlessen, huiswerkbegeleiding en andere school gerelateerde wensen.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Over deze locatie

Op onze vestigingen aan de Koornmarkt, bieden we ondersteuning aan alle leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De huiswerkbegeleiding op de Koornmarkt is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op een mooie locatie in het centrum van Delft, waar gewerkt wordt in grote, sfeervolle ruimtes met een huiselijke sfeer. Door onze centrale locatie, op slechts 6 minuten loopafstand van station Delft, zijn wij goed bereikbaar voor leerlingen van vele scholen uit de omgeving. Bijvoorbeeld voor leerlingen van de Scholencombinatie Delfland, Stanislas Krakeelpolderweg en het Grotiuscollege.

Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons op de vestiging voor warme, positieve en professionele ondersteuning. Wij verzorgen dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen en remedial teaching. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over onze begeleiding, inschrijving of andere vragen kun je contact met ons opnemen! Of plan een kennismakingsgesprek in!

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Remedial teaching >

Huiswerkbegeleiding

Minimaal 3 middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek wordt samengesteld voor de doelstellingen en wensen van jouw zoon of dochter. Hij of zij maakt hiervoor de Studievaardigeden- en Motivatietest. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Het streven is om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Basisschool bijles

Heb jij een zoon of dochter op de basisschool? En merk je dat hij of zij niet goed kan meekomen met lezen, taal of rekenen? Dan ondersteunen we je kind graag met een-op-een bijles. Tijdens de begeleiding helpen we je kind doelgericht om de taal- en rekenvaardigheid te verbeteren met het lesmateriaal: Lyceo Junior. In groep 8 is er ruimte voor voorbereiding op de doorstroomtoets.

Remedial teaching

Heb je het gevoel dat jouw kind niet optimaal presteert en er meer inzit? Of is er bijvoorbeeld een extra steuntje in de rug nodig om met zelfvertrouwen de midden- eind en doorstroomtoetsen te maken? Remedial teaching biedt uitkomst als leren niet vanzelf gaat. Bij RT pakken we blokkades en achterstanden aan en proberen we verdere leerachterstanden te voorkomen. Aan de hand van een handelingsplan werken we gericht aan een onderwerp. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jouw kind om leert gaan met zijn of haar leerprobleem, weer mee kan doen met de groep en met zelfvertrouwen in de klas zit.

Vestiging op kaart