AFTER’S COOL Delft – Koornmarkt

Delft Koornmarkt – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Delft verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Koornmarkt. We bevinden ons op een mooie locatie waar gewerkt wordt in grote, sfeervolle ruimtes. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • AFTER’S COOL Delft – Koornmarkt
 • Koornmarkt 25
 • 2611EB Delft
 • Sam Bliek
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Koornmarkt. De huiswerkbegeleiding op de Koornmarkt is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op een mooie locatie waar gewerkt wordt in grote, sfeervolle ruimtes.

  Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons op de vestiging voor warme, positieve en professionele ondersteuning. Wij verzorgen dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen en remedial teaching. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

  Voor meer informatie over de Koornmarkt of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

  Sam Bliek

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Sam Bliek, vestigingsmanager van de AFTER’S COOL locatie in Delft. Samen met mijn team van gedreven en leuke begeleiders gaan wij iedere dag aan de slag om deze wensen in vervulling te laten gaan. Na een studie psychologie en heel wat uren begeleiden en bijlessen, ben ik vanaf nu standaard te vinden aan de Koornmarkt. Deze locatie heeft een huiselijke sfeer waar iedere leerling welkom is voor bijlessen, huiswerkbegeleiding en andere school gerelateerde wensen. Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Minimaal 3 middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek wordt samengesteld voor de doelstellingen en wensen van jouw zoon of dochter. Hij of zij maakt hiervoor de Studievaardigeden- en Motivatietest. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Het streven is om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

  Bijles

  Bijles

  Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

  Remedial teaching

  Juf Janny, Rianne, Naomi en nog heel veel andere AFTER’S COOL superjuffen helpen leerachterstanden te voorkomen en te repareren. Met een duidelijk handelingsplan, meetmomenten en veel contact met ouders.

  Vestiging op kaart