Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Delft

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Delft?

Hoe kun je het beste een planning maken? En op welke manier kun je het meest effectief leren? Tijdens onze huiswerkbegeleiding besteden we persoonlijke aandacht aan deze punten. Wij gaan uit van wat jij al kunt en werken daarna verder aan het verbeteren van je leervaardigheden. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Je kunt in Delft voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo

  • Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je biologie huiswerk?
  • Wil jij je graag laten overhoren voor je Nederlands proefwerk?
  • Wil jij leren hoe je het best je bedrijfseconomie huiswerk in kunt plannen?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale uitkomst. 

Aanpak van Lyceo

Voordat je aan het huiswerkbegeleiding traject begint stellen we jouw hulpvraag vast. Vanaf daar kunnen wij de begeleiding op jou persoonlijk afstemmen. We gaan uit van wat jij al weet en vanuit daar bouwen we verder. Hierbij maken wij gebruik van de eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes. Hierdoor kun je ook altijd je vragen stellen aan onze begeleiders. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Delft en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Delft en de omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Delft waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Voor leerlingen die in de buurt wonen van bijvoorbeeld de buurt Vrijenban, Voorhof, Wippolder, Schieweg, Ruiven, Abtswoude of Buitenhof zijn er voldoende mogelijkheden om na de laatste les bij ons langs te komen. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarom kan jij ook bij ons terecht als je net buiten Delft woont, zoals in Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw en Wateringen. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en Haags Studiepunt in Delft en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Delft en omgeving partnerships met Erudio en Haags Studiepunt. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo-, Erudio- of een Haags Studiepunt locatie in Delft of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Delft bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Delft? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.