Huiswerkbegeleiding Delft

Wil je graag ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk? Heb je extra hulp en uitleg bij verschillende vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is een slimme oplossing! Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding in Delft. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. Je huiswerk wordt nagekeken en je leerwerk wordt overhoord. Daarnaast werken we aan je studievaardigheden en je persoonlijke doelen.

Hieronder zie je op welke locaties in Delft waar we huiswerkbegeleiding aanbieden.

huiswerkbegeleiding Delft

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Delft Grotius College
  Ben je altijd bezig met huiswerk en kom je daardoor in de knel met je hobby’s? Wil je weten hoe je effectiever met je huiswerk aan de slag kan gaan? Weet dan Lyceo te vinden voor hulp! Samen met je ouders stellen we doelen vast voor een plan van aanpak. Je gaat met deze persoonlijke doelen aan de slag. Je werkt aan je studievaardigheden tijdens het maken en leren van je huiswerk. Studievaardigheden zoals plannen en leren leren komen aan bod. Samen met jou wordt er gekeken naar je huiswerk en dit wordt door jou ingepland. Maakwerk wordt door ons gecheckt en je leerwerk wordt mondeling of schriftelijk overhoord. De leerlingen hebben beschikking tot een laptop en een computer om bijvoorbeeld te leren via wrts.

  Door middel van logboeken houden we je ouders op de hoogte tijdens de huiswerkbegeleiding. Je resultaten en vorderingen worden in de gaten gehouden en zo nodig wordt er contact opgenomen met de desbetreffende docent en/of mentor. Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen we jou het beste helpen.

  Een groot voordeel van de huiswerkbegeleiding, naast het aanleren van de studievaardigheden en het werken aan de doelen, is dat je zoveel mogelijk huiswerk tijdens de huiswerkbegeleiding maakt. Dit zorgt ervoor dat je minder thuis hoeft te doen, dus meer vrije tijd hebt!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Delft Christelijk Lyceum
  Wil je leren hoe je je huiswerk efficiënt aan kan pakken? Lyceo kan je helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding heerst er een rustige en veilige sfeer waarin je je huiswerk kan maken en vakinhoudelijke vragen kan stellen. Wij geven je handvatten om structuur aan te brengen in het maken en leren van je huiswerk en besteden aandacht aan ‘leren leren’. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht: we kijken welke leermethode het beste bij jou past, zodat je de toetsen goed kan voorbereiden. Ook wordt de geleerde stof overhoord. Het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Je ontwikkelingen zijn voor je ouders te volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College
  Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het maken van planningen voor de domeinuren, de voorbereiden en het overhoren van toetsen en het zelfstandig leren werken. Wij helpen je om je domeinuren op tijd af te hebben en goed voorbereid de toetsen in te gaan. Daarnaast kan je altijd terecht met al je vragen bij de begeleiders en de vestigingscoördinator.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Vlaardingen St. Jozefmavo
  Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen of weet je niet goed hoe je je moet voorbereiden op een toets? Met Lyceo huiswerkbegeleiding gaan we samen aan de slag met de dingen die jij moeilijk vindt.

  We werken met jou aan betere cijfers en het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Bij ons staat rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. We werken na schooltijd in één van de lokalen op school met jou aan het huiswerk dat die week centraal staat. We helpen je met de knelpunten die je tussentijds tegenkomt en bieden je de mogelijkheid om in alle rust het huiswerk te maken en te leren. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk overhoord. Tevens vinden we het belangrijk om jouw planvaardigheid te vergroten. We maken gebruik van dagplanners die je na verloop van tijd steeds zelfstandiger gaat invullen. Daarnaast werken we met een huiswerksysteem wat jou extra grip geeft! Dit systeem geeft thuis ook inzage, zodat je ouders je ontwikkelingen kunnen volgen. We vinden het belangrijk om jouw zelfstandigheid te vergroten. Dit doen we door je studievaardigheden extra aandacht te geven zodat je op den duur je huiswerk zonder onze hulp kan maken en leren.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Voorburg Sint-Maartenscollege
  Soms gaat het huiswerk maken en leren niet zo makkelijk en kan je wel wat hulp gebruiken. Geen probleem, wij zijn er voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding bieden wij een rustige en gestructureerde omgeving waarin je je huiswerk maakt en vragen kunt stellen. Je kunt overhoord worden en we kijken je huiswerk na. Ook wordt er extra aandacht besteed aan zwakke vakken en studievaardigheden, zoals plannen, overzicht behouden, samenvattingen maken en leren te leren. We kijken hierbij naar jou en welke leerstrategie het beste bij jou past.
  In onze huiswerkbegeleiding gebruiken wij onze eigen leerlingvolgsysteem. Hier wordt je huiswerk ingezet en afgestreept, staat extra informatie over overhoringen en schrijven wij wekelijks logboeken, zodat jullie thuis ook kunnen kijken hoe het gaat.
  Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden, zodat je het uiteindelijk weer zelfstandig kan oppakken. Voor jou betekent dit minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Je kunt direct na je laatste les beginnen en als je dan naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet
  Tijdens de huiswerkbegeleiding op onze vestiging op Christelijk Lyceum Zandvliet is het ‘leren leren’ een belangrijk uitgangspunt, het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Door handvatten te geven en structuur aan te brengen tijdens het maken en leren van het huiswerk, hopen wij dat je de verschillende studievaardigheden spoedig eigen maakt. Iedere dag zal er aandacht worden besteed aan het plannen van het huiswerk: wat moet ik vandaag doen, hoe ziet mijn week eruit? Daarnaast doen wij er alles aan om je te helpen bij het voorbereiden van je (tussen)toetsen, door middel van het helpen bij het vinden van de juiste aanpak én het overhoren van de geleerde stof. Er is tijdens de middag ook meer dan voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Wij willen je graag helpen om het onderste uit de kan te halen, daarom staat positieve stimulering ten alle tijden bij ons centraal.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Leidschendam Veurs Lyceum
  Wil jij een relaxte avond zonder aan je huiswerk te hoeven denken? Wil je weten hoe je je huiswerk moet aanpakken? Bij onze huiswerkbegeleiding helpen we je met het plannen, maken en leren van je huiswerk, door je studievaardigheden aan te leren die bij je passen. We kijken waar je tegenaan loopt en bieden begeleiding op maat. Als je een vakinhoudelijke vraag hebt, staat ons team voor je klaar om je verder te helpen. Zo krijg je je huiswerk niet alleen af, maar ook meer kennis en inzicht in de stof. De begeleiders overhoren je leerwerk en kijken je maakwerk na.

  We stellen, samen met jou en je ouders, aan het begin van de huiswerkbegeleiding persoonlijke doelen op. We monitoren continue hoe je er voor staat en wat wij kunnen doen om je de juiste ondersteuning te blijven geven. Naast regelmatig persoonlijk contact met je ouders, houden wij ook in ons leerlingvolgsysteem jouw vooruitgang bij. Dit systeem is thuis altijd in te zien.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Rotterdam Het Lyceum Rotterdam
  Soms lukt het maken en leren van huiswerk niet in je eentje. Wij zijn er om je te helpen! Als je na je laatste les bij ons komt, kijken we eerst naar de planning voor de volgende dag en de komende week. De begeleiders helpen je met plannen, tot je dit zelf kan doen. Daarnaast kan je bij hen terecht voor vragen en handvatten om je studievaardigheden te verbeteren. De begeleiders overhoren je leerwerk, zodat je met een zeker gevoel je proefwerk maakt. Bovenal zorgen we er op deze manier voor dat je weer vertrouwen in jezelf krijgt, omdat je leert hoe je het maken en leren van huiswerk aan moet pakken. Bij elke leerling zorgen we voor een plan op maat, zodat er altijd rekening gehouden wordt met de krachten van elk kind. Elke leerling is welkom bij Lyceo!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Hofstad Lyceum
  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Een team van ervaren begeleiders maakt, met behulp van ons eigen leerlingvolgsysteem, elke begeleidingsdag een planning met de leerling. Ook beantwoorden ze vakinhoudelijke vragen graag, wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Tevens houden we ons tijdens de huiswerkbegeleiding bezig met je studievaardigheden. We kijken welke leertechnieken voor jou werken zodat jij zo efficiënt mogelijk kan leren. Op deze manier werken we naar betere schoolresultaten.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Maassluis Lentiz Reviuslyceum
  Huiswerk maken en leren, hoe pak je dat het beste aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding gebeurt er meer dan alleen maar werken aan je huiswerk. Naast dat je je vragen bij de begeleiders kwijt kunt over de vakken, helpen we je ook met plannen, structureren en studievaardigheden. Onze begeleiders staan voor je klaar. Je krijgt antwoorden op vragen hoe jij je maak- en leerwerk het beste kunt aanpakken, hoe je effectief kunt leren en hoe jij je schoolprestaties kunt verbeteren. Iedereen werkt aan zijn eigen leerdoelen. Daarnaast kijken ze je huiswerk na en overhoren ze je leerwerk voor je toetsen, zodat je met een gerust hart naar huis kan gaan!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Christelijk College De Populier
  Als je naar school gaat, maakt het huiswerk maken hier een groot onderdeel van uit. In het begin van het schooljaar heb je vaak de goede voornemens om het maak- en leerwerk goed bij te houden. Je wilt heel graag mooie cijfers halen! Helaas lukt dit alleen niet altijd. Wij van Haags Studiepunt kunnen je helpen.

  Tijdens onze huiswerkbegeleiding op Christelijk College de Populier werk je na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Er wordt hulp geboden bij het plannen, zodat je meer structuur kunt aanbrengen in het maken en het leren van je huiswerk naast alle leuke activiteiten die je ook nog na schooltijd wilt gaan doen. Verder kun je bij ons werken aan studievaardigheden; je krijgt hulp hoe je bepaalde vakken aan moet pakken. Daarnaast houden wij ook in de gaten hoe het met je cijfers gaat. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je aan je zwakkere vakken extra aandacht besteden en kun je al je vragen stellen aan de begeleider. Regelmatig hebben we contact met je ouders, ze hebben ook inzage in ons leerlingvolgsysteem waarin we je ontwikkelingen bijhouden. Wij creëren een fijne leeromgeving voor jou waar jij jezelf thuis kan voelen, zodat jij geconcentreerd en op een effectief mogelijke manier aan je huiswerk kan werken. Op deze manier kun jij bij ons op de huiswerkbegeleiding al je huiswerk afmaken en kun je erna van een vrije avond gaan genieten!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Segbroek College GL
  Soms lukt het je niet om je huiswerk effectief aan te pakken, Haags Studiepunt op het Segbroek College, locatie Goudsbloemlaan, kan je hierbij helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding zit je in kleine groepjes in een lokaal, onder toezicht van de begeleider. De indeling van de leerlingen wordt iedere dag opnieuw bepaald aan de hand van de te leren stof. Als je bijvoorbeeld een wiskunde proefwerk hebt, zul je worden ingedeeld bij een begeleider die dit vak goed kan uitleggen en overhoren. We starten met het plannen, daarna ga je met je huiswerk aan de slag. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Aan de vakken waar je onvoldoende voor staat, besteden we ook aandacht. De begeleiders kijken bovendien welke studievaardigheden het beste bij je passen, zodat je op een goede manier leert. Hierdoor hou je meer tijd over voor ontspanning! Je ontwikkelingen houden we bij in ons leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen hier ook in meekijken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Erudio Rotterdam Thorbecke Prinsenlaan
  Bij onze huiswerkbegeleiding staan rust, ruimte en persoonlijke aandacht centraal. In samenspraak met jou en je ouders schrijven we een plan van aanpak waarin we jouw persoonlijke doelen noteren. Samen met jou en het team van enthousiaste en competente begeleiders gaan we aan de slag om die doelen te behalen.
  Bij onze huiswerkbegeleiding werk je in kleine groepjes aan je huiswerk en heb je gelegenheid om vragen te stellen. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk wordt overhoord. We zullen altijd jouw persoonlijke plan van aanpak en doelen in het oog houden. Zijn er vakken die je lastig vindt? Samen zullen wij hier extra aandacht aan schenken.
  Naast het feit dat we veel contact met jou zullen hebben, zullen wij ook veel contact met school en je ouders hebben. Zo zal er contact zijn met de mentor, de afdelingsleider en met de vakdocenten. We bespreken samen met hen hoe het met je gaat en of we je nog ergens extra bij kunnen helpen.
  We zullen ook veel contact hebben met je ouders. Met hen bespreken we hoe het met je gaat, hoe de voortgang op school is en op welke manier we aan jouw doelen werken. Dit kunnen zij ook terug lezen in het leerlingvolgsysteem dat we gebruiken, waarin we jouw voortgang en jouw doelen ook verwerken. Een groot voordeel van de huiswerkbegeleiding, naast het werken aan je doelen en zelfvertrouwen, is ook dat je lekker klaar bent met je huiswerk zodra je thuis komt en dus thuis wat meer vrije tijd over houdt!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Segbroek College KS
  Hoe plan ik een toets? Hoe leer ik op de beste manier? Soms kan je wel een steuntje in de rug gebruiken, wij kunnen je ondersteunen. Je krijgt persoonlijke aandacht van de begeleiders; ze kennen jou goed en weten waar jij ondersteuning bij nodig hebt. Er wordt uitleg gegeven over de stof, toetsen worden overhoord en er wordt nagelopen of alles voor de volgende dag gemaakt en geleerd is.

  Wij monitoren jouw voortgang en houden je ontwikkelingen bij in ons leerlingvolgsysteem, dat thuis te bekijken is. Daarnaast vindt er aan het einde van elke periode een evaluatiemoment plaats waarin ik met jou, jouw ouders en jouw mentor zal bespreken hoe het bij de huiswerkbegeleiding gaat. Zo kunnen wij in de gaten houden welke stappen jij al gemaakt hebt en welke doelen we nog willen halen.
  Als jij effectiever huiswerk leert maken, zal je merken dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die jij belangrijk vindt. De huiswerkbegeleiding van Haags Studiepunt helpt jou daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor jou betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Gymnasium Sorghvliet
  Moeite met je huiswerk? Hulp met plannen of extra uitleg nodig? Dan is Haags Studiepunt de plek voor jou. Van maandag tot en met donderdag helpen we je op Gymnasium Sorghvliet met het maken van een dagplanning en het structuren van je leerproces, zodat je daarna goed aan de slag kunt. We beginnen altijd met leerwerk, en helpen je de juiste leermethode te kiezen. Per vak kijken we naar jouw sterke en minder sterke kanten en reiken je aan wat je nodig hebt. Tijdens toetsweken werken we met aangepaste roosters om je extra steun te bieden als het er op aankomt. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. We werken samen aan door jou opgestelde persoonlijke doelen. Door effectiever met je huiswerk aan de slag te gaan, hou je tijd over voor leuke dingen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Delft

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Huiswerkbegeleiding Delft: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Delft aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.