Lyceo Delft – Christelijk Lyceum Delft

Christelijk Lyceum Delft- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Welkom op het Christelijk Lyceum Delft! De plek waar Lyceo onder andere huiswerkbegeleiding en bijles verzorgt. Van maandag tot en met vrijdag, van 14.30 tot 18.00 uur, staat onze bevlogen coördinator Michelle samen met haar ervaren begeleidingsteam klaar om je te helpen. Leerlingen van alle niveaus en leerjaren zijn welkom!

Stefan Kleinekoort

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Stefan Kleinekoort en ik ben met veel plezier de vestigingscoördinator van het Christelijk Lyceum Delft. In deze coördinerende rol werk ik samen met de school om de beste ondersteuning te leveren aan uw kind omtrent huiswerkbegeleiding, bijlessen en coaching. De verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de prestaties proberen wij altijd zo goed mogelijk in kaart te brengen om zo op een gepaste wijze hierop in te spelen.

Met een vast team van ervaren begeleiders biedt de huiswerkbegeleiding op het Christelijk Lyceum Delft leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Zo stimuleren wij een goed verloop van hun schoolcarrière. We creëren een veilige leeromgeving waar leerlingen zich thuis voelen en kunnen toewerken naar zelfstandigheid.

  • Lyceo Delft – Christelijk Lyceum Delft
  • Molenhuispad 1
  • 2614GE Delft
  • Stefan Kleinekoort
  • Vestigingscoördinator
+31613057453

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Delft

Het persoonlijk contact en de nauwe samenwerking met mentoren, docenten en ouders zorgen ervoor dat jij centraal staat. Samen helpen we jou vakinhoudelijk de stof eigen te maken, ondersteunen we de ontwikkeling van je studievaardigheden en creëren we structuur, overzicht en een persoonlijke planning waar je dit nodig hebt. Met huiswerkbegeleiding van Lyceo hoef je je geen zorgen meer te maken om je huiswerk. Na je laatste les kun je bij ons terecht en zorgen we er samen voor dat het huiswerk af is zodat je thuis lekker kunt ontspannen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum in Delft, zowel van het Molenhuispad als het Hof van Delft. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Lyceo Delft.

Op deze vestiging in Delft kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Wil je leren hoe je je huiswerk efficiënt aan kan pakken? Lyceo kan je helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding heerst er een rustige en veilige sfeer waarin je je huiswerk kan maken en vakinhoudelijke vragen kan stellen. Wij geven je handvatten om structuur aan te brengen in het maken en leren van je huiswerk en besteden aandacht aan ‘leren leren’. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht: we kijken welke leermethode het beste bij jou past, zodat je de toetsen goed kan voorbereiden. Ook wordt de geleerde stof overhoord. Het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Je ontwikkelingen zijn voor je ouders te volgen in ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Sommige leerlingen lopen bij één of meerdere specifieke vakken tegen bepaalde problemen aan. Voor deze leerlingen biedt Lyceo bijlessen aan het op Christelijk Lyceum Delft. Tijdens de bijles krijg je één op één begeleiding van een zorgvuldig geselecteerde begeleider, waardoor je alle ruimte hebt om al je vragen te stellen. De begeleider signaleert snel waar de knelpunten zitten en richt de bijles in naar jouw behoeftes. Samen werk je aan betere resultaten en meer zekerheid!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie