Lyceo Eindhoven- Montessori College

Eindhoven Montessori College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding is te vinden op het Montessori College Eindhoven aan de Habsburglaan 1. Het is een kleinschalige school in hartje Eindhoven, waar leerlingen van zowel de school zelf als van buiten school terecht kunnen voor onder andere Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. De lokalen waar we onze diensten aanbieden, hebben een warme, open en gezellige sfeer. We werken nauw samen met je docenten en mentoren van de school zodat we je zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden. Geopend op maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00.

Astrid Houtappels

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Astrid Houtappels en ik ben vestigingscoördinator bij het Montessori College Eindhoven. Ik geloof erin dat iedere leerling een talent heeft en uniek is. Mijn achtergrond ligt in het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke – en loopbaanontwikkeling. Ik weet hoe moeilijk het is om gemotiveerd te blijven als je dat ene lastige vak moet doen. Terwijl soms dát vak cruciaal is voor de vervolgkeuze. Samen vinden we een manier om er een succes van te maken. Ben je benieuwd? Kom gewoon een keer binnen lopen en als je wilt loop je eens lekker mee in de huiswerkbegeleiding. Als je liever eerst informatie wilt of een gesprek wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met me op via email of telefoon.

  • Lyceo Eindhoven- Montessori College
  • Astrid Houtappels
  • Vestigingscoördinator

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Eindhoven

Ons team van ervaren en enthousiaste begeleiders staat voor je klaar om te helpen bij moeilijke vakken, studievaardigheden, plannen en om een luisterend oor te bieden. Elke begeleider heeft zijn of haar eigen specialiteit, wat ons team divers en adequaat maakt; dit alles onder leiding van vestigingscoördinator Martine.

We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles, rekentoetstraining, coaching, faalangstreductie en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar. Heb je interesse? Neem gerust contact op met de vestigingscoördinator. De contact gegevens vind je op deze pagina.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en leerlingen zijn van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Op deze vestiging in Eindhoven kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding is meer dan alleen het maken van je huiswerk. Naast vakinhoudelijke begeleiding werken we ook aan plannen, structuren en studievaardigheden. Hoe pak ik mijn maak- en leerwerk aan? En hoe leer en werk ik effectief? Het hoofddoel van huiswerkbegeleiding is het verbeteren van schoolprestaties en het vergroten van de zelfstandigheid. Daarnaast werken we ook aan individuele doelen van de leerlingen. Ieder op zijn eigen manier en tempo, dat is waar het bij ons om draait.

Bij ons kun je elke schoolmiddag terecht voor huiswerkbegeleiding waarin we aan de slag gaan met de dingen die jij moeilijk vindt. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een rustige ruimte waar iedere leerling aan zijn eigen taken werkt. Onze begeleiders en vestigingscoördinator staan voor je klaar om te helpen met vragen, uitleg te geven en leerwerk te overhoren.

Bijles

Veel leerlingen hebben vakken waar ze wat meer moeite mee hebben. Heb jij dit ook en zou je graag meer grip op de stof willen? Wil je je cijfer verbeteren, loop je misschien achter met de stof of wil je met meer vertrouwen je toetsen in? Dan kan bijles van Lyceo uitkomst bieden. Samen met een zorgvuldig geselecteerde en ervaren bijlesbegeleider ga je in een één-op-één situatie aan de slag met de stof. De bijles vindt plaats in een aparte ruimte en met een ontspannen sfeer. Onze begeleiders staan klaar voor al je vragen! Voor de bijlessen werken we met strippenkaarten van 5 of 10 uur.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie