Lyceo Elst – OBC

Over Betuwe College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Over Betuwe College in Elst verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Na je laatste les kom je op de begeleiding, waar een rustige werkplek met enthousiaste begeleiders op je wacht. Toen je startte met de begeleiding hebben we een plan gemaakt om de doelen die jij hebt gesteld samen te kunnen behalen. Iedere week maken we samen een planning die jou duidelijkheid en overzicht geeft. Hierna kan je, met onze ondersteuning, aan de slag met plannen, leren en huiswerk maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Lianne Wildschut

Vestigingsmanager

Mijn naam is Lianne Wildschut en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo. Ik ben afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog en heb gewerkt in de jeugdzorg en het onderwijs, waardoor ik goed kan aansluiten bij individuele leerlingen. Iedereen heeft z’n eigen uitdagingen en daarbij past unieke hulp. Door onze op maat gesneden ondersteuning ontwikkelen leerlingen meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en plezier bij het maken en leren van hun schoolwerk.

 • Lyceo Elst – OBC
 • Bussel 2
 • 6662VZ Elst
 • Lianne Wildschut
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Elst

Zodra je start met onze bijlessen of begeleiding bespreken we hoe je er voor staat en waar je heen wilt werken. Hoe we die doelen gaan bereiken zetten we in een plan van aanpak. Je zult zelf aan de slag moeten om die doelen te behalen, maar we hebben een hoogopgeleid team begeleiders klaarstaan die jou kunnen helpen met plannen, verschillende leermethoden, overhoren en vragen over huiswerk.

Het voordeel voor leerlingen van het OBC is dat we gevestigd zijn in de onderbouwlocatie van het OBC Elst en het lijntje naar de docenten is kort, zo kunnen we informatie inwinnen die jou kan helpen om je doelen te behalen.

Leerlingen van andere locaties en scholen zijn ook welkom om deel te nemen aan onze begeleiding.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden nemen we contact op met je ouders over jouw voortgang en eventuele aandachtspunten zodat zij ook betrokken zijn bij jouw ontwikkeling.

Toetsweekondersteuningsklas
De toetsweek is het moment waarop leerlingen alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met de toetsweek ondersteuningsklas zorgen we er van 27 juni tot 3 juli samen voor dat uw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Meer informatie? Neem dan contact op met de vestigingsmanager.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Vind je het moeilijk om thuis aan de slag te gaan? Wil je wel huiswerk maken en leren maar lukt het niet omdat je bezig blijft met je telefoon, gamen, of andere leuke dingen? Onder huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. Veel huiswerk is op school af, waardoor je thuis minder hoeft te doen. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. Onder huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. We zoeken samen naar het beste plan voor jou.

  Bijles

  Heb je meer behoefte aan individuele begeleiding? Dan zijn onze bijlessen en studiecoaching wat voor jou. Tijdens de bijlessen krijg je steeds een uur individuele begeleiding van een bijlesdocent die alle vragen over het betreffende vak kan beantwoorden. Je kunt zelf aangeven met welke onderdelen je moeite hebt en met deze onderwerpen ga je onder de bijles aan de slag. Ook bieden we studiecoaching aan. Een begeleider gaat tijdens een traject individueel met jou aan de slag met leermethoden, plannen en andere onderdelen waar we jou in kunnen ondersteunen.

  Basisschoolbegeleiding

  Zit uw kind op dit moment in groep 4 en maakt u zich zorgen over het reken-niveau? Of zit uw kind op dit moment in groep 7 en vindt hij of zij de voortgang naar groep 8 spannend? Met basisschoolbegeleiding zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter de achterstand inhaalt, zodat uw kind optimaal is voorbereid en vol vertrouwen doorgaat.