Studiekring Gouda – Antonius College

Gouda Antonius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Zoek jij huiswerkbegeleiding of bijles? Leerlingen van het Antonius College kunnen voor huiswerkbegeleiding en bijles terecht op onze vestiging Gouda BloemendaalHiernaast bieden wij ook op deze locatie studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator Studiekring

Vestigingsmanager

Op de Studiekring vestiging Gouda Antonius College staat een team aan enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen met de leerlingen werken we aan hun leervaardigheden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. We staan voor een positieve benadering en helpen leerlingen graag om in hun ‘weg’ te vinden naar hun toekomst, want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

 • Studiekring Gouda – Antonius College
 • John Mottstraat 2 -4
 • 2806HP Gouda
 • Coordinator Studiekring
 • Vestigingsmanager
+31850498200

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch te bereiken met het nummer 018 223 20 27

Centrale locatie
Leerlingen van het Antonius College kunnen voor huiswerkbegeleiding en bijles terecht op onze vestiging Gouda Bloemendaal.

Het intakegesprek
Voordat je start met huiswerkbegeleiding, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring precies is en kan de vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Gouda kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk, waardoor je het niet op tijd af hebt? Of weet je niet goed hoe je efficiënt voor toetsen kan leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je met plannen, kan je vragen stellen over de stof en controleren we het leerwerk om te checken of je het goed kent. Op deze manier krijg jij weer controle over je huiswerk!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je beter af dan andere. Sta jij onvoldoende voor een bepaald vak, omdat je daar moeite mee hebt? Dan is bijles de oplossing. Bijles kan je helpen de stof van het vak dat je lastig vindt beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een persoonlijke bijlesdocent, waardoor je precies de aandacht krijgt waar jij behoefte aan hebt. Op deze manier krijg je dat moeilijke vak zo onder de knie!

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om zelfstandig te werken, maar niet helemaal? Heb jij een extra steuntje in de rug nodig bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan kan je bij ons terecht voor studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het leren van studievaardigheden. Hierbij staat het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk centraal. Daar heb je je hele leven plezier van! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig aan de slag met je huiswerk, maar is daar thuis geen ruimte voor? Zoek je een werkplek waar je rustig en geconcentreerd kan werken? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je 's middags je huiswerk onder toeziend oog van een coach, zodat je daarna tijd overhoudt voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin in de brugklas is voor veel leerlingen spannend: je krijgt nieuwe leraren, andere klasgenoten en je gaat werken met een lesrooster. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt handige praktische tips, waardoor jij een goede start maakt op je nieuwe school! Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Blijf je matig presteren, ondanks dat je je goed voorbereid? Dan kunnen wij je helpen met faalangstreductietraining. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan. Dan ben jij je faalangst zo de baas! Meer weten over deze training? Neem contact op met onze vestigingsmanager.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie