Studiekring Houten – De Heemlanden

Houten De Heemlanden – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al ruim 15 jaar geeft Studiekring in Houten huiswerkbegeleiding in De Heemlanden. De vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Maar ook leerlingen die niet op De Heemlanden zitten, zijn welkom bij Studiekring Houten. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Houten? Dan ben je bij ons van harte welkom! Op deze locatie bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Sander Kesting | Studiekring

Vestigingsmanager

Mijn naam is Sander Kesting, ik ben de vestigingsmanager op de locatie Lombok en Houten, De Heemlanden. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Of dit nou vakinhoudelijk is óf juist helpen met plannen. Ooit voor het eerst ben ik als student bij Lyceo begonnen als huiswerkbegeleider en nu ben ik terug als leidinggevende. Vanuit de lerarenopleiding kunstgeschiedenis heb ik veel didactische en pedagogische kennis opgedaan, waarmee ik de leerlingen zo goed als mogelijk begeleid. Heb jij vragen? Neem dan gerust contact op.  

 • Studiekring Houten – De Heemlanden
 • Slinger 48
 • 3995DE Houten
 • Sander Kesting | Studiekring
 • Vestigingsmanager
030-27 205 69

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen.  Wij zijn met de telefoon bereikbaar via het nummer 030 303 95 96

Lokaal op school
In De Heemlanden heeft Studiekring beschikking over een vast lokaal: lokaal 046, waar je geconcentreerd je huiswerk kunt maken.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Studiekring precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die goed bij jou past.

Openingstijden

 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • 15:30 - 18:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Houten kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Is het plannen van je huiswerk of het effectief leren van toetsen niet je sterkste punt? Krijg je het huiswerk vaak niet op tijd af of loop je achter met de stof? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen en wordt het leerwerk overhoord om na te gaan of je het goed kent. Zo krijg jij weer controle over je huiswerk!

  Bijles

  Sommige vakken zijn makkelijker dan andere. Sta jij voor een bepaald vak onvoldoende, omdat je het lastig vindt? Zou je bij dat vak extra ondersteuning kunnen gebruiken? Meld je dan aan voor bijles. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een privédocent, waardoor je precies de aandacht krijgt waar jij behoefte aan hebt. Op deze manier krijg jij dat moeilijke vak zo onder de knie!

  Studiecoaching

  Vind jij het lastig om al je schoolwerk goed te organiseren en plannen? Dan is studiecoaching de uitkomst. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij focussen we op het plannen, herhalen en structureren van je huiswerk. Kortom, vaardigheden waar je je hele leven profijt van hebt! Behoefte aan meer informatie? Daarvoor kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in zelfstandig werken, maar is daar thuis geen ruimte voor, omdat het te rumoerig is? Kom dan langs voor huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas ga je in de middag in een groepje van 15 tot 20 leerlingen aan de slag met je huiswerk, onder toezicht van een docent. Dan heb je daarna vrije tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is een grote stap waar veel bij komt kijken: andere leraren, nieuwe klasgenoten en je gaat werken met een lesrooster. Deze training is speciaal voor brugklassers om ze extra goed voor te bereiden op deze nieuwe periode. Je oefent veel in studievaardigheden en krijgt praktische tips, waardoor jij een goede start maakt op je nieuwe school! Interesse? Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Krijg jij het al snel benauwd als je hoort dat je een presentatie moet geven of als er een toets aankomt? Zijn je resultaten niet zoals je zou willen, ondanks je goede voorbereidingen? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Het volgen van faalangstreductietraining kan je helpen om je faalangst te verminderen. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je er goed mee om moet gaan. Zo krijg jij grip op je faalangst! Meer weten over deze training? Neem contact op met onze vestigingsmanager.