EDU-oost Oldenzaal – Nieuwstraat

Huiswerkbegeleiding Oldenzaal – De beste begeleiding gewoon om de hoek

Deze vestiging van EDU-oost is gevestigd aan de Nieuwstraat 84, tegenover New York Pizza. Onze locatie in Oldenzaal heeft 2 etages, waarvan de bovenste etage veel ramen heeft wat zorgt voor natuurlijk licht in deze ruimte. De onderste etage krijgt ook licht van buiten, maar ligt wel onder straatniveau. Hierdoor ervaren onze leerlingen nauwelijks last van de buitenomgeving en kunnen zij ongestoord aan het werk. Daarbij heeft deze locatie ook de beschikking tot 2 afgesloten kantoorruimtes, waarin de leerling in alle rust zijn huis- en leerwerk kan uitvoeren.

Leerlingen uit zowel de onderbouw als de bovenbouw zijn van harte welkom op deze vestiging. Onze vestigingscoördinator staat samen met de begeleiders voor je klaar om je te helpen bij vakinhoudelijke vragen, maar ook voor het maken van een goede planning kan je bij ze terecht. Op deze locatie bieden wij ook bijlessen aan.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Nieuwsgierig geworden naar onze vestiging? Bekijk dan hier de video die we tijdens de opening van de nieuwe locatie in Oldenzaal aan de Nieuwstraat maakten.

 

Bram Alink

Vestigingscoördinator

Ik ben Bram Alink en de vestigingscoördinator bij Lyceo Edu-Oost Oldenzaal. Ik ben afgestudeerd op de Universiteit Twente voor de studie Psychologie (Engelstalig). Het belangrijkste voor mij is om de leerling op zijn of haar gemak te laten voelen door te kijken naar de individuele behoeften. Daarbij hebben mijn team en ik ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen op alle niveaus. Samen stimuleren wij de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Bij voldoende inzet komen de resultaten vanzelf en dit zorgt meteen voor een boost in het zelfvertrouwen en de zelfontwikkeling van de leerling!

 • EDU-oost Oldenzaal – Nieuwstraat
 • Nieuwstraat 84
 • 7571BM Oldenzaal
 • Bram Alink
 • Vestigingscoördinator
+31638039098

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oldenzaal

EDU-oost en haar voorganger Studiebegeleiding Twente zijn vanaf de jaren ‘90 in Oldenzaal actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 2000 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Het studielandschap bestaat uit 4 ruimtes en is modern en nieuw ingericht.

Wij beschikken over verschillende werkplekken, zoals stilteplekken, overlegtafels, overhoor plekken en reguliere werkplekken. Daarnaast is er voldoende computerapparatuur aanwezig en beschikken wij over een breed assortiment aan andere studiematerialen.

Wil je graag meer informatie? Wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. Er kan natuurlijk vrijblijvend een kennismakingsafspraak worden ingepland om te kijken welke begeleiding het beste bij je past.

Openingstijden

 • 13:00 - 18:00
 • 13:00 - 18:00
 • 13:00 - 18:00
 • 13:00 - 18:00
 • 13:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Oldenzaal kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Kost jouw huiswerk jou vaak veel tijd? Vind je het lastig om je schoolwerk te plannen of weet je niet precies hoe je moet leren voor een toets? Wij kunnen je helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding bij EDU-oost wordt er gewerkt in kleine groepen en met ervaren begeleiders. Met je begeleider werk je samen aan een op maat gemaakte planning om je maak- en leerwerk te structureren. Daarbij maken we gebruik van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode, die we hebben ontwikkeld met Tilburg University. Je leert je schoolwerk in te delen in overzichtelijk taken en werkt aan de ontwikkeling van studievaardigheden die je nodig hebt om je goed voor te kunnen bereiden op een toets.

  Bijles

  Heb jij moeite met dat ene vak en is alleen hard werken niet voldoende? Dan kan individuele begeleiding bij EDU-oost jou helpen de lesstof beter te begrijpen en toe te passen. Ons ervaren begeleidersteam heeft ruime kennis van één of meerdere vakken waardoor er altijd iemand beschikbaar is om de bijles te geven. De bijlessen vinden plaats op vaste dagen en tijden zodat beide partijen er rekening mee kunnen houden, al is hier uiteraard flexibiliteit in mogelijk!

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie