Lyceo Oosterhout – Nieuwstraat

Huiswerkbegeleiding in Oosterhout aan de Nieuwstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al enkele jaren heeft Lyceo een vestiging in Oosterhout. Wij zitten om de hoek bij het MGR. Frencken College. Je hoeft dus nooit ver te fietsen om je huiswerk te maken. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Oosterhout? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden we ook deze diensten aan: studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Mitra Haideri

Vestigingsmanager

Graag zou ik mij willen voorstellen als Mitra Haideri, vestigingsmanager van Lyceo Oosterhout. Ik ben het aanspreekpunt voor scholen, ouders en leerlingen in Oosterhout en omgeving. Ondanks mijn rechtenstudie heeft werken met jongeren en het onderwijs mij altijd geïnteresseerd, waardoor ik ervoor gekozen heb om het onderwijs in te gaan. Vanuit Lyceo kijken wij naar het individu en streven wij ernaar om in een rustige, fijne sfeer de leervaardigheden van de leerlingen te verbeteren. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen met jou naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken we samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

 • Lyceo Oosterhout – Nieuwstraat
 • Nieuwstraat 22
 • 4901JH Oosterhout
 • Mitra Haideri
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oosterhout

In een mooie locatie in het centrum van Oosterhout helpen we leerlingen met hun huiswerk. De Vestigingsmanager en het docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Lyceo. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Voordat je start met huiswerkbegeleiding, of een van onze andere diensten, kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat wij je goed kunnen adviseren over de begeleiding.

Wil je een keer langskomen, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085 – 049 82 00.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen of heb je moeite met het effectief leren van toetsen? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijg je de hulp die jij nodig hebt. Je wordt geholpen met plannen, je kan vragen stellen over de stof en je leerwerk wordt overhoord om te kijken of je het goed kent. Dit zorgt voor minder stress en betere resultaten!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je makkelijk af, maar andere minder. Heb jij moeite met een bepaald vak en zou je daar graag hulp bij krijgen? Dan is bijles wat voor jou! Je krijgt gerichte, persoonlijke een-op-een begeleiding, waardoor je snel grip krijgt op de stof van dat voor jou lastige vak.

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt jouw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken in de begeleiding volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt uw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Zal je graag een extra steuntje in de rug bij willen bij het maken van je huiswerk of het maken van een planning? Leer plannen met studiecoaching. Bij studiecoaching krijg je persoonlijke begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hier heb je de rest van je leven plezier van! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in zelfstandig je huiswerk maken, maar is het thuis te onrustig om dat te kunnen doen? Zoek je een werkplek waar je in alle rust geconcentreerd aan je huiswerk kan werken? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkklas. Onder het toeziend oog van een begeleider maak je samen met 15 tot 20 andere leerlingen je huiswerk, zodat je thuis tijd hebt voor leuke dingen! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is vaak een grote stap voor veel leerlingen: je krijgt een lesrooster, nieuwe vrienden en ook nog eens andere leraren. Brugklastraining is speciaal voor aankomende brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Met handige studievaardigheden en praktische tips van onze ervaren coaches maak jij een goede start! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Lopen de zenuwen hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of als er een toets aankomt? Blijf je matig presteren, ondanks het harde leren? Dan is faalangstreductietraining de oplossing. Tijdens deze training leer je wat faalangst is, hoe je het herkent, maar vooral hoe je er goed mee om moet gaan. Zo word jij de faalangst snel de baas! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.