Lyceo Oss – Goudmijnhof

Huiswerkbegeleiding in Oss het de Goudmijnhof – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het centrum van Oss zit de vestiging van Lyceo. Hier helpen we sinds 2011 leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Oss – Goudmijnhof
 • Goudmijnhof 26 b
 • 5348KJ Oss
 • Annabel Brans
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Oss

  Door de centrale ligging, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk op weg van school naar huis. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar. Lyceo Oss is een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht. Het team is veelzijdig en gedreven. “We hebben veel kennis van verschillende vakgebieden in huis, staan dicht bij de leerstof en zijn altijd betrokken bij onze leerlingen.”

  Onze locatie

  Lyceo Oss is goed bereikbaar voor leerlingen van het Maaslandcollege en de verschillende locaties van het Hooghuis. Hierdoor hoef je nooit ver te fietsen.

  Kennis maken

  Voordat je start met huiswerkbegeleiding of een van onze andere diensten kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding. Wil je een keer langskomen om kennis te maken? Neem dan gerust contact op, wij zijn te bereiken op 0412 64 49 22.

  Annabel Brans

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Annabel Brans en ik ben de Vestigingsmanager in Oss. Hiervoor studeerde ik psychologie en communicatiewetenschappen. Daarna werkte ik 2 jaar in het aanvullend onderwijs en sinds 2014 bij Lyceo. Door mijn achtergrond weet ik snel wat een leerling nodig heeft en verzorg ik, samen met mijn team, altijd maatwerk om een leerling snel de weg naar zelfstandigheid te laten vinden.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingsmanager. We hebben een gezamenlijk doel: betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van jouw zoon of dochter. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig te werken. Je kind kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingsmanager.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde; de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze toetsweekopvangklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart