Lyceo Oss – Goudmijnhof

Huiswerkbegeleiding in Oss het de Goudmijnhof – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het centrum van Oss zit de vestiging van Lyceo. Hier helpen we sinds 2011 leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Annabel Brans

Vestigingsmanager

Mijn naam is Annabel Brans en ik ben de Vestigingsmanager in Oss. Hiervoor studeerde ik psychologie en communicatiewetenschappen. Daarna werkte ik 2 jaar in het aanvullend onderwijs en sinds 2014 bij Lyceo. Door mijn achtergrond weet ik snel wat een leerling nodig heeft en verzorg ik, samen met mijn team, altijd maatwerk om een leerling snel de weg naar zelfstandigheid te laten vinden.

 • Lyceo Oss – Goudmijnhof
 • Goudmijnhof 26 b
 • 5348KJ Oss
 • Annabel Brans
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oss

Door de centrale ligging, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk op weg van school naar huis. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar. Lyceo Oss is een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht. Het team is veelzijdig en gedreven. “We hebben veel kennis van verschillende vakgebieden in huis, staan dicht bij de leerstof en zijn altijd betrokken bij onze leerlingen.”

Onze locatie

Lyceo Oss is goed bereikbaar voor leerlingen van het Maaslandcollege en de verschillende locaties van het Hooghuis. Hierdoor hoef je nooit ver te fietsen.

Kennis maken

Voordat je start met huiswerkbegeleiding of een van onze andere diensten kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding. Wil je een keer langskomen om kennis te maken? Neem dan gerust contact op, wij zijn te bereiken op 0412 64 49 22.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

  Bijles

  Heb jij moeite met een bepaald vak? Loop je achter of krijg je geen grip op de stof? Bijles kan de uitkomst zijn! Van brugklas tot eindexamen, wij zorgen voor een passende docent die jou kan helpen.

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt uw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken in de begeleiding volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt uw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Dan is studiecoaching iets voor jou. Bij studiecoaching ligt de nadruk op het leren plannen. Met één uur in de week heb jij die extra hulp en aandacht die jij nodig hebt. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar is er thuis niet genoeg ruimte om geconcentreerd aan de slag te gaan? Zoek jij daarvoor een rustige plek? Kom dan langs bij huiswerkklas! Na je laatste les werk je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen onder toezicht van coach aan je huiswerk. Dan heb je daarna tijd voor leukere dingen! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar middelbare school kan voor leerlingen overweldigend zijn. Er verandert veel in een korte tijd; werken met een lesrooster, nieuwe klasgenoten en andere docenten. Deze training is speciaal voor brugklassers die goed voorbereidt deze nieuwe periode in willen gaan. Met handige tips van onze ervaren coaches maak jij een goede start op je nieuwe school! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Word jij snel zenuwachtig als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Bereidt jij je altijd goed voor, maar komt daar niet het gewenste resultaat uit? Dan kan je bij faalangstreductietraining terecht. We werken aan een gezamenlijk doel: vol vertrouwen aan een presentatie, toets of opdracht beginnen. In zes bijeenkomsten van 45 minuten zorgen we ervoor dat jij je faalangst de baas wordt. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.