Lyceo Overveen – Kennemer Lyceum

Kennemer Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging van Lyceo bevindt zich op het Kennemer Lyceum in Overveen. Er wordt huiswerkbegeleiding en bijles aangeboden. Je kan gelijk door vanuit je laatste les. De huiswerkbegeleiding vindt plaats van maandag tot en met donderdag van 14.05 tot 17.30 uur.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Overveen

Ons doel is het verbeteren van je studievaardigheden en resultaten. Een team van ervaren begeleiders staat klaar om je te helpen bij je persoonlijke hulpvraag. Ieder kind is uniek en krijgt een persoonlijke aanpak.

We hebben een goede samenwerking binnen de school. Een aantal keer per jaar heeft de vestigingscoördinator contact met je mentor. Op deze manier wordt belangrijke informatie uitgewisseld en kan je optimaal begeleid worden. Daarnaast is er regelmatig contact met een vast contactpersoon binnen de school. Samen met de leerling, school en ouders werken we naar betere studieresultaten en meer zelfstandigheid!

Op deze vestiging in Overveen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met plannen of woorden leren? Of vind je het lastig om thuis zelfstandig aan de slag te gaan en heb je een stok achter de deur nodig? Wij kunnen je hierbij helpen! We bieden persoonlijke begeleiding gericht op de studievaardigheden. Daarnaast helpen wij jou met het plannen van het huiswerk, wordt je huiswerk gecontroleerd en leerwerk overhoord. Samen met jou werken we naar betere cijfers en meer zelfvertrouwen. Het uiteindelijke doel is dat je zelfstandig kunt werken en onze hulp niet meer nodig hebt.
In een leerlingvolgsysteem wordt bijgehouden hoe het gaat bij de huiswerkbegeleiding. Hierin houden we jouw ontwikkeling bij. Je ouders kunnen hier ook in mee kijken. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, zal de vestigingscoördinator ook regelmatig contact met je ouders hebben. Door samen te werken met je ouders en school kunnen we de beste resultaten behalen!

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Dan staat Lyceo klaar om jou bijles te geven. Bij een bijles krijg je één uur lang individuele begeleiding van een begeleider. De begeleider helpt jou met vakinhoudelijke vragen. Bij de bijlessen werken we met de zogenoemde strippenkaart. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je een bijles wilt. Je kunt een strippenkaart ook voor verschillende vakken gebruiken. Op deze manier kun je net dat extra steuntje in de rug krijgen die je nodig hebt!

  • Lyceo Overveen – Kennemer Lyceum
  • Adriaan Stoopplein 7
  • 2051KA Overveen
  • Coördinator Kennemer Lyceum
+31682332060

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie