AFTER’S COOL Rotterdam – Erasmiaans Gymnasium

Rotterdam Erasmiaans Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Erasmiaans Gymnasium. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Vetiging afbeelding
 • AFTER’S COOL Rotterdam – Erasmiaans Gymnasium
 • Wytemaweg 25
 • 3015CN Rotterdam
 • Sophie van Voskuilen
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school.

  Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Erasmiaans Gymnasium. De huiswerkbegeleiding op het Erasmiaans Gymnasium is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

  Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Erasmiaans Gymnasium wordt gegeven en de cultuur op school. De nauwe samenwerking met de school betekent dat wij de docenten, vakinhoudelijke eisen en leermethodes goed kennen. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Wij bieden voor ieder kind begeleiding op maat en ons doel is altijd dat de leerlingen het weer zelf kunnen doen.

  Voor meer informatie over onze samenwerking met het Erasmiaans Gymnasium of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

  Sophie van Voskuilen

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Sophie van Voskuilen en ik ben vestigingsmanager op de locatie op het Erasmiaans Gymnasium. Samen met het team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Momenteel studeer ik Bedrijfskunde en Rechten, maar ik heb ook zelf op het Erasmiaans gezeten. Ik werk al enige tijd met veel plezier bij AFTER’S COOL. Op onze locatie helpen wij de leerlingen met hun leer- en huiswerk, maar daarnaast trachten wij hen ook mentaal te ondersteunen en te helpen daar waar nodig. Dit doe ik samen met mijn geweldige team aan begeleiders, waarvan een groot deel ook op het Erasmiaans heeft gezeten. Zij weten dan ook goed waar de leerlingen doorheen gaan, geen vraag is te gek!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Plannen, samenvatten, lezen, opdrachten maken, presentaties voorbereiden, woordjes leren, grammatica oefenen... Er komt een hoop kijken bij al dat huiswerk en wij bieden de oplossing! Een groep vaste begeleiders gaat samen met jouw kind aan de slag met de dag- of weekplanner. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden zoals plannen, samenvatten en het 'echt' leren van een tekst. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jouw zoon of dochter een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste werkt. In de huiswerkbegeleiding leert je kind om zelfstandig zijn of haar werk aan te pakken, zodat hij of zij het uiteindelijk zelf kan.

  Bijles

  Bijles

  Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

  Remedial teaching

  Juf Janny, Rianne, Naomi en nog heel veel andere AFTER’S COOL superjuffen helpen leerachterstanden te voorkomen en te repareren. Met een duidelijk handelingsplan, meetmomenten en veel contact met ouders.

  Vestiging op kaart