Robbert van der Weide

Vestigingsmanager

Hey! Ik ben Robbert van der Weide en vestigingsmanager voor Lyceo op het Erasmiaans Gymnasium. Ik ben ook bezig met het afronden van mijn studie Psychologie op de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over onder andere motivatie en prestatie, deze kennis pas ik dan ook graag toe bij het helpen van Leerlingen. Ik ben vijf jaar geleden begonnen bij Lyceo als huiswerkbegeleiding en ben zo steeds een stapje omhooggeklommen, al vind ik huiswerkbegeleiding aan de leerlingen zelf geven nog steeds het leukste wat er is! Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer heerst op de vestiging en dat iedereen zich comfortabel voelt om om hulp te vragen. Naast mijn werk ben ik ook graag actief bezig, door bijvoorbeeld te wandelen, fiets of te sporten.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact met mij opnemen!

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Erasmiaans Gymnasium. De huiswerkbegeleiding op het Erasmiaans Gymnasium is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Erasmiaans Gymnasium wordt gegeven en de cultuur op school. De nauwe samenwerking met de school betekent dat wij de docenten, vakinhoudelijke eisen en leermethodes goed kennen. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Wij bieden voor ieder kind begeleiding op maat en ons doel is altijd dat de leerlingen het weer zelf kunnen doen.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Erasmiaans Gymnasium of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >

Huiswerkbegeleiding

Plannen, samenvatten, lezen, opdrachten maken, presentaties voorbereiden, woordjes leren, grammatica oefenen... Er komt een hoop kijken bij al dat huiswerk en wij bieden de oplossing! Een groep vaste begeleiders gaat samen met jouw kind aan de slag met de dag- of weekplanner. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden zoals plannen, samenvatten en het 'echt' leren van een tekst. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jouw zoon of dochter een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste werkt. In de huiswerkbegeleiding leert je kind om zelfstandig zijn of haar werk aan te pakken, zodat hij of zij het uiteindelijk zelf kan.

Bijles

Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

Vestiging op kaart