Lyceo Rotterdam -
Het Lyceum Rotterdam

Yaren Yalcin

Vestigingsmanager

Mijn naam is Yaren Yalçin en ik ben de Vestigingsmanager. Ik heb de lerarenopleiding basisonderwijs gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tot nu toe heb ik op basisscholen gewerkt als juffrouw. Ook heb ik bijles gegeven aan middelbare scholieren. Op Het Lyceum Rotterdam is het onze taak om de leerlingen te helpen met het organiseren en plannen van hun huiswerk, zodat ze met zelfvertrouwen de toetsweken in kunnen. Het draait bij ons om de leerling en die zetten we graag centraal. Hierdoor is persoonlijke aandacht belangrijk voor ons. We willen graag de behoeftes met betrekking tot het leren leren vervullen. Heb jij vragen? Kom gerust op kennismakingsgesprek!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Wanneer je hulp nodig hebt bij het maken of inplannen van je huiswerk, wanneer je wil werken aan je studievaardigheden, wanneer je hulp nodig hebt bij een bepaald vak of bij het behalen van je examens kun je bij mij en mijn begeleiders terecht. Bij de start van de huiswerkbegeleiding stellen we samen met je ouders je persoonlijke doelen vast en vormen we een plan om ervoor te zorgen dat je jouw doelen zal behalen. Ons enthousiaste team zal je helpen met je studievaardigheden, bij vakspecifieke vragen en biedt bijvoorbeeld veel hulp bij het maken van planningen. Zo zorgen we ervoor dat je resultaten verbeterd kunnen worden!

Om ervoor te zorgen dat we jou goed kunnen helpen, hebben wij contact met verschillende mensen in jouw omgeving. Allereerst zorgen we ervoor dat we goed contact onderhouden met jouw mentor. Ook onderhouden we goed contact met je ouders. Regelmatig schrijven we over je ontwikkeling in ons eigen leerlingvolgsysteem wanneer je bij ons op de huiswerkbegeleiding bent geweest, zo kunnen je ouders thuis meelezen hoe je middag bij ons gegaan is. Verder plannen we drie keer per jaar een oudergesprek in en ouders mogen mij natuurlijk altijd bellen met vragen of opmerkingen. Door allemaal samen te werken kunnen we ontdekken wat de beste manier is om jou te helpen.

Ben je benieuwd? Loop een keer langs, of neem contact op via de telefoon of e-mail. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Basisschool bijles

Niet ieder kind is hetzelfde; de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart