Lyceo Rotterdam – Het Lyceum Rotterdam

Het Lyceum Rotterdam – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen aan op het Lyceum Rotterdam. Hier hebben wij  een vast lokaal tot onze beschikking waar je meteen na je laatste les aan de slag gaat.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Je kunt je direct aanmelden voor bijles of huiswerkbegeleiding op Het Lyceum Rotterdam.

Meer weten over deze diensten van Lyceo? Bezoek dan onze pagina’s over bijles en huiswerkbegeleiding.

 

Yaren Yalcin

Vestigingsmanager

Mijn naam is Yaren Yalçin en ik ben de Vestigingsmanager. Ik heb de lerarenopleiding basisonderwijs gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tot nu toe heb ik op basisscholen gewerkt als juffrouw. Ook heb ik bijles gegeven aan middelbare scholieren. Op Het Lyceum Rotterdam is het onze taak om de leerlingen te helpen met het organiseren en plannen van hun huiswerk, zodat ze met zelfvertrouwen de toetsweken in kunnen. Het draait bij ons om de leerling en die zetten we graag centraal. Hierdoor is persoonlijke aandacht belangrijk voor ons. We willen graag de behoeftes met betrekking tot het leren leren vervullen. Heb jij vragen? Kom gerust op kennismakingsgesprek!

 • Lyceo Rotterdam – Het Lyceum Rotterdam
 • Beukelsdijk 91
 • 3021AE Rotterdam
 • Yaren Yalcin
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Wanneer je hulp nodig hebt bij het maken of inplannen van je huiswerk, wanneer je wil werken aan je studievaardigheden, wanneer je hulp nodig hebt bij een bepaald vak of bij het behalen van je examens kun je bij mij en mijn begeleiders terecht. Bij de start van de huiswerkbegeleiding stellen we samen met je ouders je persoonlijke doelen vast en vormen we een plan om ervoor te zorgen dat je jouw doelen zal behalen. Ons enthousiaste team zal je helpen met je studievaardigheden, bij vakspecifieke vragen en biedt bijvoorbeeld veel hulp bij het maken van planningen. Zo zorgen we ervoor dat je resultaten verbeterd kunnen worden!

Om ervoor te zorgen dat we jou goed kunnen helpen, hebben wij contact met verschillende mensen in jouw omgeving. Allereerst zorgen we ervoor dat we goed contact onderhouden met jouw mentor. Ook onderhouden we goed contact met je ouders. Regelmatig schrijven we over je ontwikkeling in ons eigen leerlingvolgsysteem wanneer je bij ons op de huiswerkbegeleiding bent geweest, zo kunnen je ouders thuis meelezen hoe je middag bij ons gegaan is. Verder plannen we drie keer per jaar een oudergesprek in en ouders mogen mij natuurlijk altijd bellen met vragen of opmerkingen. Door allemaal samen te werken kunnen we ontdekken wat de beste manier is om jou te helpen.

Ben je benieuwd? Loop een keer langs, of neem contact op via de telefoon of e-mail. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Rotterdam kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Soms lukt het maken en leren van huiswerk niet in je eentje. Wij zijn er om je te helpen! Als je na je laatste les bij ons komt, kijken we eerst naar de planning voor de volgende dag en de komende week. De begeleiders helpen je met plannen, tot je dit zelf kan doen. Daarnaast kan je bij hen terecht voor vragen en handvatten om je studievaardigheden te verbeteren. De begeleiders overhoren je leerwerk, zodat je met een zeker gevoel je proefwerk maakt. Bovenal zorgen we er op deze manier voor dat je weer vertrouwen in jezelf krijgt, omdat je leert hoe je het maken en leren van huiswerk aan moet pakken. Bij elke leerling zorgen we voor een plan op maat, zodat er altijd rekening gehouden wordt met de krachten van elk kind. Elke leerling is welkom bij Lyceo!

  Bijles

  Wanneer je moeite hebt met een specifiek vak, kunnen wij helpen door je bijles te bieden. Wanneer je bijles wil volgen, word je aan een begeleider gekoppeld die gespecialiseerd is in het betreffende vak. Je kan al je vragen aan deze begeleider stellen, samen de nieuwe stof doornemen en wanneer er toetsen in zicht zijn, kan je samen deze toets voorbereiden. Zo wordt ervoor gezorgd dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf en betere cijfers zal behalen!